Град: Самоков
Адрес: ул.Македония 78 ( Борсата )

Телефон: 0722/ 6 62 79; 0899 152 213
e-mail:
web site:
Барс ЕООД - Вижте още
5 / 2

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

Барс ЕООДБарс ЕООДБарс ЕООД
За нас
Компанията съществува от 1998 година, като със сегашното ни производство се занимаваме от 2004 година. Нашата продукция се изнася за Румъния, Германия, Холандия, Норвегия, Италия, но основен потребител си остава българският пазар.

Нашият принцип е: "Никакъв компромис с качеството". Целта ни е да докажем, че и България може да бъде произведен перфектен продукт, по нищо не отстъпващ на големите имена в бранша. Всички произвеждани от нас продукти са тествани лично от нас или наши приятели, значително време преди пускането им в серийно производство.

Основните пордукти на БАРС ЕООД са дрехите за активен спорт и точно това ни прави много внимателни в избора на материите, с които работим. Използването на нови тъкани се оценява от клиентите ни, които се нуждаят от симбиозата между функционалност и свежа визия.

Всички използвани от нас материали (конци, ципове, ластици) са от доказали се с качеството си водещи европейски и световни производители, а материите са плод на високите технологии в текстила. Тъканите за термооблеклата са разтегливи в двете посоки,леко мъхести от към страната на тялото и са изключително комфортни за носене, антибактериални, покриващи широки температурни амплитуди.
Барс ЕООД
Каталог
  • Термо облекла
  • Термо бельо
  • Маски и шапки
  • Арт маски
  • Блузи за спорт
  • Кърпи за глава
Барс ЕООД Барс ЕООД Барс ЕООД Барс ЕООД Барс ЕООД
Населено място:

Самоков