Град: София
Адрес: ул. Кутловица 51 - 53, вх. Б, ет. 1

Телефон: 02/ 946 13 93; 0886 858 321; факс: 02/ 943 32 54
e-mail:
web site:
Вени и Ко ООД - Вижте още
4 / 4

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

Вени и Ко ООД - Складова техника и Оборудване.

За Нас

Вени и Ко ООД - Складова техника и Оборудване.
В началото на създаването си през 1992 г. до 1994 година, фирмата се занимава с производство на Товарни колички за облекчаване на ръчния труд. По-късно инженерите на компанията разработват и внедряват в производството различни видове Високоповдигачи с ръчен хидравличен подем и електро хидравличен подем за обработка на палетизирани товари.

През 1998 година е произведен и първия Ръчно водим електрокар, като последователно е разширена цялата производствена гама на изделията. През 2003 година продуктите на "Вени и Ко" са сертифицирани по TUV Rheinland/Berlin-Brandenburg EEC Directive 98/73 (Directive of Mashines). През 2004 година международното бюро WIPO регистрира производствена марка на продукцията "VENI".

През 2007 година следвайки световните тенденции се разработват, внедряват и пускат в серийно производство нова генерация Ръчно водими електрокари с асинхронно задвижване.

Последващи разработки и реализирани продажби на дружеството са Ръчно водим електрокар за дългомерни товари с движение в четири посоки, Електрокар – високоповдигач с противотежест и надлъжно изнасяне на вилиците, както и най-новите иновативни разработки на Електрокар с надлъжно изнасяне на вилиците РичТрак и Електрокар с опорни рамена и седящ водач.

"Вени и Ко" ООД винаги се стреми да следва най-новите тенденции в сферата на машиностроенето. Всички изделия се произвеждат в строго съотвествие с изискванията на европейски и световни стандарти в сферата на машиностроенето. Качество, съпоставимо със световни лидери в производството на складова техника, разумна цена, професионално сервизно обслужване, постоянна складова наличност на резервни части и не на последно място диалогичността с клиентите са в основата при избора за покупка на продукцията с марка "VENI".

Тайната на "Вени и Ко" е в индивидуалния подход към всеки един клиент, възможността за проектиране и производство на нестандартни машини, на базата на съществуващи модели. С подобни клиентски разработки дружеството демонстрира потенциал за непрекъснато разширяване, обогатяване и обновление на актуалната производствена гама, включително и на по-висок клас складово оборудване/машини.

Нашата цел е да сме не само по-добри, но и по-различни от нашите конкуренти чрез създаване и реализиране на нови продукти и по този начин постигане на най-широката възможна известност на нашето предприятие в бранша като символ на иновативност и качество.

Продукти

Вени и Ко ООД - Складова техника и Оборудване.
РичТрак

Електрокар високоповдигач със седящ водач – Рич Трак, който с поет товар в транспортно положение е с намалена обща дължина – позволяваща маневриране в тесни коридори (2.8 до – 3,0m) и същевременно с помощта на механизъм за надлъжно изнасяне/прибиране на вилиците да се заскладяват/изземват палетизирани товари от рафтовете на високостелажния склад. Рич Трак-ът е високопроизводителна складова машина за работа на средни и дълги транспортни разстояния (над 70m) и средни към предимно високи стелажни коти (5 до 10/12m).

Електрокари със седящ водач

Електрокар с опорни рамена и седящ водач - Електрокарите KM.RPS 1250/1500 – високоповдигачи с опорни рамена, седящ водач /напречно на машината/ и електрозадвижване на кормилната уредба са проектирани за интензивна обработка (складиране и транспорт) на палетизирани товари с преобладаващо средни транспортни разстояния и средни към високи стелажни коти (4,5 до 6,5 м).

Електрокар нископовдигач със седящ водач

Предназначен за обработка на специфични товарни единици (шпуловози – LxBxH 1500х750?2000мм), с общо тегло ненадвишаващо 2000кг, по твърд, равен и сух терен. Възможност за странично изваждане/поставяне на тяговата батерия. Предназначен за среден и тежък режим на работа. Работна температура от -5°C до +40°C. Технически характеристики по задание на клиента.

Ръчноводими електрокари

Вени и Ко ООД - Складова техника и Оборудване.
Високоповдигащи
  • KMS.AC - Ръчноводим електрокар за среден и тежък режим на работа
  • KM Economy - Ръчноводим електрокар за лек режим на работа

Специални

  • KMSI.AC.2FL - Ръчноводим електрокар с променлив клиренс и работен свободен ход
  • KMSac.4W - Ръчноводим електрокар – четирипосочен
  • KMS.AC.Mch - Ръчноводим електрокар с модифицирана опорна система
  • KMRf.AC - Ръчноводим електрокар с противотежест и надлъжно изнасяне на вилиците
  • KMRf.AC.2FL - Ръчноводим електрокар с противотежест, надлъжно изнасяне на вилиците, интегриран виличен изравнител и наклон на вилиците.

Нископовдигащи

  • KH.AC - Ръчноводим електрокар нископовдигач

Продукти

Вени и Ко ООД - Складова техника и Оборудване.
Високоповдигащи колички

KBE - Високоповдигаща количка с електрохидравличен подем - Подходяща за експлоатация при лек режим на обработка на палетизирани товари (европалети 1200 х 800 мм) с общо тегло ненадвишаващо 1000 /1500кг по твърд, равен и сух терен, за товарене/разтоварване от автомобили, заскладяване/изземване от стелажи до 3,5m.

KBX - Високоповдигаща количка с ръчен хидравличен подем - Подходяща за експлоатация при лек режим на обработка на палетизирани товари (европалети 1200 х 800 мм) с общо тегло ненадвишаващо 1000 /1500кг по твърд, равен и сух терен, за товарене/разтоварване от автомобили, заскладяване/изземване от стелажи до 2,5m.

Товарни колички

Товарни - Платформени колички, Гарови, За стълби, За бутилки, За варели, КРЗ, С рафтове, С огради, Бокс.

Транспалетни стандартни - KT-2000, Pfaff Motion 3t

Транспалетни нестандартни - Pfaff - Къси вилици, Pfaff -Дълги вилици, Pfaff -Широк обхват на вилиците, Pfaff - С везна, Pfaff -Ножична, Pfaff Galinox -Галванизирана, Pfaff Inox -Неръждаема стомана

Сервиз

"Вени и Ко" ООД осъществява гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички произведени и продавани продукти, като гарантира качество, коректност, бързина и професионализъм. Компанията поддържа постоянна складова наличност на резервни части.

www.veni-bg.com
Вени и Ко ООД - отрасли:

Машини, Машиностроене

,

Мотокари

,
Населено място:

София