Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Булгранит 2013  itemprop=

Булгранит 2013

Булгранит 2013 ООД е новосъздадена компания , продължаваща традициите на основаното през 1972 г ПДОСОМ (Предприятие за Добив и Обработка на Скално-Облицовъчни Материали) Гара Искър.Зад марката стоят двама създатели, с над 25 годишен опит в областта на добива,обработката на гранит.
Булгранит 2013 ООД е новосъздадена компания , продължаваща традициите на основаното през 1972 г ПДОСОМ (Предприятие за Добив и Обработка на Скално-Облицовъчни Материали) Гара Искър. Зад марката стоят двама създатели, с над 25 годишен опит в областта на добива , обработката и продажбата на скално-облицовъчни материали. Вярваме, че високото качество на предлаганите от Нас продукти , е резултат от спазването на три важни принципа: качество, ефективност и безопасност. За нас това не са просто думи. Високото качеството на продуктите ни се дължи на внимателно подбраните доставчици и коректни взаимоотношения с всички наши парньори. Компанията има изградени отлични бизнес отношения с производители и доставчици на естествени камъни от цял свят: Индия Китай Иран Египет Бразилия Италия Испания Гърция Сърбия Румъния Турция Англия както и с много производители на варовик и мрамор от България. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Ефективността на нашето производство е гарантирано от избора ни на оборудване. За нас ефективността е важна, защото колкото по-ниски са разходите ни, толкова по-добра ще бъде цената, на която купувате нашите продукти. Най-важното в нашата работа е Вашето мнение за нея. Представата ни за успех е да знаем, че всеки път, когато поискате продукт от естествен или изкуствен камък , нашите продукти са първият Ви избор. Варовик Гранит Мрамор Мраморизиран варовик Оникс Пясъчник Травертин

Мнения за Булгранит 2013


The company has no review.

Напиши мнение за Булгранит 2013


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..