Град: Пловдив
Адрес: ул. Янко Сакъзов -11

Телефон: 032/ 64 44 19 ; 0888 / 604 625
e-mail:
web site:
Нобела ЕООД - Вижте още
4.7 / 16

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

Фирма “НОБЕЛА” ЕООД,
в качеството си на официален представител
на италианската фирма “SIRI”,

има удоволствието да Ви запознае накратко с предлаганите от нея на пазара изделия. “SIRI” присъства 10 г. на българския пазар. Ние осигуряваме професионални машини, инструменти и аксесоари за рязане на гранит, мрамор, гнайс, гранитогрес и керамика.
Професионални ръчни машини с шина за рязане на гранитогрес.Професионални ръчни машини с двоен, подсилен водач за рязане на голям формат гранитогрес до 130 см.Професионални ръчни машини с двоен, подсилен водач за линейно рязане на гранитогрес до 86 см.

Полупрофесионална ръчна машина с шина за рязане на гранитогрес, фаянс и теракот до 63 см. Професионални ръчни машини за рязане на малък формат гранитогрес до 37 см. Електрическа машина за рязане на керамика и гранитогрес с дебелина до 18 мм.Електрическите машини имат възможност за рязане на материали с дебелина от 18 до 120 мм, в зависимост от големината и мощността на машината. Всички машини са с водно рязане. Най-малката от тях - “BRICCOLINA” е с тегло 7 кг и диамантен диск Ф150. Най-голямата – TF 2000, с възможност за двустранно рязане на материала до 240 мм, също е преносима.

Електрическа машина с шейна за рязане на облицовъчни и строителни материали.Електрическа машина мостова за рязане на гранитогрес, облицовъчни и строителни материали.Електрическа машина мостова за рязане на гранитогрес, облицовъчни и строителни материали до 150 см., удобна за транспортиране.


Консумативите и аксесоарите, предлагани от нас включват разнообразие от диамантени дискове, клещи, фрези, маламашки, гребени, мистрии, специален инструмент, кръстачки и Т-образни дистанционери от 0,6 до 10 мм, клинове и др. Важно място в листата заемат компенсационните дистанционери, които се полагат заедно с плочките и поемат студови свивания и топлинни разширения и по този начин не позволяват на плочките да се напукат.


Специaлни многодискови машини за профилиране, нарязване на канали, едновременно рязане и фасетиране. Стъпки за ходене по прясно положени плочи, полагане на подове от бетон и саморазливни покрития.
Еднодискова машина за фугиране, почистване, шлайфане на твърд и пресен бетон и замазка, почистване с телена четка, нанасяне на импрегнация. Вибромашина за плочи.
Кръстачки за фуги от 0,3 мм. до 10 мм., клинчета 5 мм. и 10 мм. Кръстачките за фуги с перфорация са изобретени и патентовани за първи път от “SIRI” и се ползват в над 50 страни.
Делатационна лайсна/ работна фуга за бетон от 25 мм. до 45 мм. Делатационна лайсна/ работна фуга за лепило с височина от 8 мм. до 18 мм.
Аксесоари и консумативи за ръчно фугиране и почистване. Диамантени боркорони/ фрези от d 6мм. до d 100 мм.
Специални диамантени дискове за рязане на гранитогрес. Диамантени дискове за рязане на камък, гранит, мрамор, гранитогрес, керамика, пресен и твърд бетон, армиран бетон, асфалт, огнеупорни тухли, клинкер, червени и бетонни тухли, керемиди.


Населено място:

Пловдив