Град: Генерал Тошево
Адрес: ул. Янтра 8

Телефон: 05731/ 23 42; факс: 05731/ 38 33; 0888 319 561
e-mail:
web site:
Евро Холц ООД - Вижте още
4 / 18

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение


Евро Холц ООД

 
За Нас

Кой може да построи Вашата къща по-добре от... Самата Природа!!!

Ние сме Вашият компетентен партньор в областта на дървопреработването и строителството. В тази област можем да ви предложим почти всичко...от най-простичката дървена оградка до напълно завършената голяма дървена къща...


Ние развиваме тази си дейност от далечната 1964 и от тогава в политиката на нашата фирма качеството винаги е стояло на първо място.

Индивидуалност е нашето мото - всяка от нашите къщи има свой собствен характер, който естествено е изискан и определен от нейния собственик.


   НОВО:
В стремежа си да предложим най-доброто на нашите клиенти, през последните 15тина години сме развили отделни производствени и продуктови линии, които удовлетворят високите Ви критерии за качество и дизайн, като същевременно с това тези продуктови линии характеризират новия съвременен облик на „Евро Холц”. Ето какво още можем да Ви предложим от дърво:

 
Дървени конструкции

Дървени конструкции - С помощта на модерни технологии като термична обработка, вакуумна импрегнация, слепване и пресоване и висококачествени лакови покрития за дърво днес вече могат да бъдат избегнати повечето от слабостите на дървото като конструктивен материал и да бъдат използвани неговите неоспорими предимства - може да бъде постигнато почти всичко.


Получените конструкции са изключително качествени, с голяма дълговечност и достатъчно защитени и издържливи на атмосферните влияния. Ние сме посветили на тази мисия и поемаме всяко предизвикателство, което клиентите изправят пред нас.

 
Покривни конструкции

Технологиятя Mitek се състои от: проектиране и фабрично заготвене на дървени покривни ферми свързани във възлите със специални метални плочи със щамповани зъби (ноктеви планки) Производството на такива конструкции е създадено за първи път в Северна Америка в средата на миналия век. През последните четиридесет години, иновативната идея беше доразвита в европейските страни (Швейцария, Белгия, Германия).


Съществуващата в продължение на повече от 50 години технологията MiTek Industries се счита за най-перспективната и бързо развиваща се в областта на методите за строителство. Тази технология позволява проектирането и производството в заводски условия, на носещи покривни реброви ферми за почти всеки тип покрив. Покриви изпълнени с ферми, съединени със зъбчати (ноктеви) планки се използват при всички видове сгради, като например: в частни домове, промишлени, селскостопански и спортни съоръжения, включително и реконструкция на стари жилищни сгради, и плоски покриви. Широкият обхват на прилагане, породен от възможността за покриване до 60 метра, без вътрешни стени и опори.

Основните предимства на технологията MiTek:

- Доказаната гарантирана надеждност във всеки възел на ребровата конструкция се постига чрез прилагане на супер модерната софтуерна система MiTek 2020, което е невъзможно при традиционните методи на проектиране.
- Фабрична обработка на конструкцията: сушене, и импрегниране на дървесината.
- Срока на проектирането и изграждането на конструкцията е много по-малък в сравнение с традиционните методи за проектиране и строителство.. Така например, в проектирането на покривни конструкции за жилище със застроена площ 250 m2, може да отнеме 3-4 часа, а производството на множеството детаили и възли на цялата конструкция -1 ден.
- Минимални разходи за труд при монтирането на покривите, както и за намаляване на общия брой на работниците, участващи в монтирането.

- Възможност за проектиране и производство на покривни конструкциис големи растояния м/у опорите: може да достигне 60 метра.. Много дългите ферми могат да се изработват на няколко съставни части за по лесно транспортиране ,които се съединяват на обекта.

- Покривната конструкция, изградена по технологията MiTek, имат значително по-малко тегло в сравнение с метални или бетонни структури. Това спестява материал, като олекотява основите на сградите,а при обновяването на стари плоски покриви и изграждане на тяхно място нов тавански етаж, като по този начин увеличава общата площ на сградата.
- Леката конструкция на покрива улеснява монтажа, преместването и съхранението на покривните конструкции, без използването на тежки строителни съоръжения.
- Няма отпадъци, които неизбежно се появят по време на строителството използват традиционни техники.

 
Градинско дърво

ГРАДИНСКО ДЪРВО

– тук можем да причислим, почти всичко, което хората използват на открито – огради, цветарници, перголи, градински подови настилки, пейки, маси, детски играчки, пясъчници, малки градински къщички. Нашите специалисти ще Ви дадат индивидуален съвет спрямо вашите изисквания и желания. За тази цел могат да се използват различни материали – дървесина от иглолистни или широколистни видове, съответно и обработката може да бъде различна. Има разнообразие от модели, които можем да Ви предложим.

 
Дървени обшивки

Дървени обшивки, подове, тавани

 
Врати и прозорци

Врати и Прозорци


Населено място:

Генерал Тошево