Град: София
Адрес: ж.к. Люлин 6, бул. Д-р Петър Дертлиев 81

Телефон: 02/ 826 00 21; 0888 839 608
e-mail:
web site:
Център за здраве и красота Кристалия - Вижте още
4 / 6

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете
СВОБОДАТА ДА СТЕ ЗДРАВИ И КРАСИВИ- Физикална терапия
- Кинезитерапия
- Естетична физиотерапия
- Медицинска козметикаЛечение на:

- Болката - дископатия, радикулит, мигрена, невралгии, ставни заболявания
- Неврози, депресии, безсъние
- Болести на гръбначният стълб и опорно-двигателният апарат
- Възстановяване след спортни травми и фрактури

С методите на:


- Мануална терапия
- Физиотерапия
- Китайски масаж
- Акупунктура
- Кинезитерапия
- Лазертерапия
- Ароматерапия
- Масаж с топли камъни
- Масаж на стъпалата с етерични масла
- Мокса
- Профилактичен, рефлекторен, възстановяващ, релаксиращ масаж
- Вендузи и масаж с вендузи
- Индивидуални програми за двигателен режим, спорт и дейности


Естетична физиотерапия и козметика


- Почистване /пилинг/ на лице и тяло с ултразвук
- Антицелулитни процедури
- Боди форминг, скулптуриране
- Топене на мазнини чрез аквафореза
- Противобръчкова терапия
- Хидратиращи терапии за лице и тяло

С методите на:

- Ултразвук
- Лазер
- Безиглена мезотерапия - аквафореза
- Йонофореза
- Масаж
- Целутрон
- Китайска медицина
- Ароматерапия
- КинезитерапияКРАСОТАПроцедури за оформяне на тялото


- електрогимнастика
- антицелулитни процедури
- лимфодренаж и масаж
- индивидуални програми за отслабване, съчетани с акупунктура, диети за отслабване
- боди и фейс лифтинг
- боди форминг

Безиглена мезотерапия


- антицелулитен
- противобръчков
- избелващ
- липолитичен (стопяващ мазнините) ефект


Уникалната апаратура за БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ позволява въвеждането в дълбоките слоеве на кожата-мезодермата- на козметични продукти:


Това става посредством йонофореза, лазертерапия и аквафореза.

Методът се практикува от 5 години в САЩ и от три в Европа, като ефектът му се сравнява с постиженията при инжектирание на ботокс срещу бръчки и няма аналог по отношение положителния ефект срещу целулит.

Под въздействие на специфичен вид ток козметичиния продукт се йонизира, което позволява да навлезе по-дълбоко в кожата и да измести от мастната капка съдържимото, като напълва мастоцитите с разтвор от етерични масла, протеини, антиоксиданти.

Следващите последователности на тока предизвикват повишен метаболизъм в мастоцита, диспергиране на мазнините и по- лесното им метаболизиране и изхвърляне. Крайният резултат веднага след процедурата е намаляване на обиколките с 2-3 см. Процедурата предизвиква повишено отделяне на вода от организма и обилно уриниране, което детоксикира тялото и изхвърля отпадните продукти.

Следващата форма на въздействие от токовите последователности има лимфодрениращ и тонизиращ върху мускулатурата ефект, подобно на класическия целутрон. Цялото въздействние върху тялото е около 30 – 60 минути, докато козметичния продукт от бурканчето се поеме във кожата на клиента.

Методът е безболезнен, безвреден, за разлика от иглената мезатерапия тук няма убождания, няма хематоми, няма болка, съответно няма риск от инфекци.

Използват се постиженията на съвременната физиотерапия за естетични цели. Лазерното въздействие върху кожата я прави по-гладка, по-хидратирана, с повишен метаболизъм и благоприятства усвоявянето на козметичния продукт.

Почистване на лице

В центъра се прилага и метод за дълбоко почистване на кожата на лице и деколте с ултразвук-ултразвуков пилинг, съчетан с Д'арсонвал, йонофореза, лазер ултразвук на козметични продукти, масаж на лице и маска.

Ултразвуковият пилинг е метод, подходящ за чувтствителни кожи. С помощта на шпатула с вибрации с ултразвукова честота се изгребва съдържанието на порите, заедно с мъртвия слой на кожата. Така се отварят порите и кожата поема по-добре козметичните продукти, с които се третира впоследствие. Лицето придобива блясък и кристална чистота, без изстискванебез надраскване повърхността на кожата.

Малко хора знаят, че отсраняването на комедони, акне, милиуми вроговен епител може да става без болка, без механичен натиск, като се използват последните постижения на козметичните технологии. Какъв е механизмът на въздействието чрез ултрасоник.

Ултразвуковата вълна прониква в дермата и предизвиква дразнения на рецепторите, разположени там. Те подават команда към малко мускулче, чието краче е разположено в основата на пората. Предизвиква се мускулна констрикция и изхвърляне на себума навън. Почистването става не по механичен път, а като се използват нервно - рефлекторните механизми на кожата.

Програма за стягане на тялото след раждане


Физиотерапия преди и след пластични операции

За премахване на лимфна стаза, отоци хематоми /синини/, изтръпване и болка

Безиглена мезотерапия за премахване на отоци и сисини след липосукция

стягане и изглаждане на кожата над участъка.

Методите на природната медицина, използващи преформирани физикални фактори от живата природа, ароматерапия, масажи и движение, музикотерапия и психотерапия правят центъра предпочитано място за лечение на болката и разкрасяване, чрез стремеж към здраве в хармония и равновесие с природата, хармония и равновесие между тяло и дух.

Релаксиращите програми с масаж на стъпалата, масаж на лице и тяло, ароматерапия Ви карат да се чувствате поглезени, освободени от стреса и сигурни, че за вас ще се погрижат професионалисти. Лечебните процедури са поднесени под формата на удоволствие.
ЗДРАВЕ


Центъра по лечебна и естетична физиотерапия и рехабилитация, разположен в сградата на Грийн сентър - ж.к. Люлин 7 разполага с всички съвременни апарати за физиотерапевтично повлияване с помощта на които се извършват терапевтични медицински или козметични процедури:

- лазер
- средно и нискочестотни токове
- ултразвук

В голям салон за кинезитерапия се прилагат индивидуална и групова лечебна физкултура с отделни зали за:

- Масаж
- Парафинолечение
- Механотерапия
- Кинезитерапия

Високо квалифицираните специалисти Д-р Кристина Павлова, Иван Митов и Илияна Борисова практикуват методите на:


- Рефлексотерапия
- Лазерпунктура
- Иглотерапия
- специализиран рефлекторен масаж
- масаж с вендузи
- масаж с топли речни камъни
- масаж с мед
- китайски масаж с лъжички и други

В центъра има специализиран кабинет за болести на гръбнака и мануална терапия.

В центъра успешно се лекуват и рехабилитират възпалителни и дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат - артрозна болест, ревматоидни артрити, травми, неврологични заболявания - радикулити, неврити, ишиас - гръбначни изкривявания, остеопороза.

С помощта на електростимулация се възстановяват мускулни атрофии след счупвания на кости, изкълчване на стави или травми на периферната нервна система.

Лазерната терапия е ефикасен метод, чрез който се повлияват:


- Синуити
- Отити
- възпалителни ставни и неврологични заболявания
- труднозарастващи хирургични рани
- трофични варикозни язви


Чрез използване на съвременна апаратура за лимфодренаж се повлиявят съдови заболявяния, венозен и лимфен застой (отоци), след оперативни намеси.

Съчетанието на солариум, лазер и акупунктура води до добри резултати при кожни заболявания като псориазис, алопеция, витилиго и др.

Центърът осигурава консултации и с ендокринолог, дерматолог и невролог. В кабинетът се работи по проект за повлияване на болката с методи на съвременната западно-европейска физикална медицина и традиционната китайска медицина.

Методите на природната медицина, използващи преформирани физикални фактори от живата природа, ароматерапия, масажи и движение, музикотерапия и психотерапия правят центъра предпочитано място за лечение на болката и разкрасяване, чрез стремеж към здраве в хармония и равновесие с природата, хармония и равновесие между тяло и дух.

Релаксиращите програми с масаж на стъпалата, масаж на лице и тяло, ароматерапия Ви карат да се чувствате поглезени, освободени от стреса и сигурни, че за вас ще се погрижат професионалисти. Лечебните процедури са поднесени под формата на удоволствие.КУРСОВЕ ПО ТАНЦИ

Латиноамерикански и Бални


- Предлагаме Ви приятни часове, в които да потанцувате латино ритми, виенски валс, танго, румба, самба, ча-ча-ча, джайв, с нашите инструктори по танци - Деница и Иван.
- ТАНЦУВАЙТЕ сами или по двойки, в група или индивидуално.
Подгответе се за Свети Валентин, 8 март, ПАРТИТА, БАЛОВЕ, СВАТБИ където ще блеснете с умения! ИЗНЕНАДАЙТЕ КОЛЕГИТЕ И ПАРТНЬОРИТЕ СИ!


ПАКЕТИ ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ

Пакети дълбоко почистване, хидратация и лифтинг с френската козметичната марка SOTHYS.

- Програма за дълбока хидратация
- Противобръчкова - лифтинг терапия.
- Терапия за проблемна кожа
- Дълбоко почистване с кристали, нежен гомаж, противобръчков серум, дълбока хидратация, моделираща и хидратираща маска.

- 15 последователни стъпки за почистване и нанасяне на 15 вида продукти - на лидера във френската козметика Sothys - за сияйна, млада и красива кожа. Съчетани с масаж на лице и деколте.

- Масаж диджи-естетик - релакс, лимфодренаж, акупресура, мобилизации с ароматно отпускащо цитрусово масло и серуми - за хидратация и противобръчков Подарете си един час удоволствие с впечатляващ ефект!
ПАКЕТИ ЗА МЪЖЕ

- Здрава, освежена кожа с ултразвуково почистване, хидратация, масаж и маска
- Ароматен масаж с лимонова трева и коктейл от цитрусови етерични масла с релаксиращ ефект - Терапия SOTHYS за мъже - за чиста и сияйна кожа с блясък
- При заплащане на пакет от три процедури - подарък Ултразвуков пилинг с фр. продукти Тонизиращ масаж с аромат на сладкиш - ванилия, мед, карамфил, канела и афродизиаци - иланг-иланг и пачулиОБУЧЕНИЕ
В центъра се провеждат курсове за кинезитерапевти и рахабилитатори по мануална терапия, новости във физикалната терапия, естетична физиотерапия, аналгезия с физиотерапия.


Център за здраве и красота Кристалия - отрасли:

Масаж

,

Алтернативна Медицина

,

Козметични Центрове

,
Населено място:

София