Град: София
Адрес:

Телефон: 0887 701 056
e-mail:
web site:
САЕКО ГРУП ЕООД - Вижте още
3.7 / 31

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

САЕКО ГРУП ЕООД

   За нас:

САЕКО ГРУП ЕООД внася и предлага италиански и швейцарски напълно автоматични кафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат от лидерите в бранша SAECO, JURA, SOLIS, SATRAP, GAGGIA, MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, AEG, KRUPS и др. в идеално състояние.

С натискането на само един бутон, еспресо кафеавтоматите смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе, приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение.
Лесни за употреба и идеални за работа там, където мястото е ограничено, тези машини са отличният избор за вашето кафе.Постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини, кафемелачки, вендинг автомати и барови машини на цени от 220 лв.Гаранционен и следгаранционен сервиз в няколко града, а при определени условия се предоставят безплатно.Продажба и на чисто нови кафемашини марка SAECO и GAGGIA с 2 години гаранция, както и резервни части за всички модели кафемашини РОБОТИ, БАРОВИ, ВЕНДИНГ и КАФЕМЕЛАЧКИ.Населено място:

София