Моллови 2006  itemprop=

Моллови 2006

Горна Оряховица, ул. Цар Асен 38





Фирма "Моллови - 2006" ООД е създадена през 2006 г. Основание за това е предобитият дванадесет годишен опит в изработката на гранитни и мраморни изделия във фирма ЕТ "Деница - НМ". Разполагаме със собствена производствена и складова база в гр. Горна Оряховица на повече от 4 000 кв.м. Фирмата е официален представител на SKV Trade, която е директен вносител на технически камък "Tehnistone". Ние предлагаме на своите клиенти както изработка на изделия по индивидуални проекти и детайли, така и оразмеряване, консултации, доставка и монтаж. Предлаганите изделия включват настилки, облицовки, кухненски плотове, бар плотове, подпрозоречни первази, мивки за бани, стъпала, различни видове рамки, первази, облицовки за камини, фризове, маси, както и паметници. Машините с които работим се увеличават и обновяват ежегоднo. Качеството на услугите е на високо професионално ниво. Поддържаме на склад целогодишно голямо цветово разнообразие от мрамор, гранит, технически камък, оникс и варовик. Чрез нас получавате перфектно качество и гаранция на изработените за Вас изделия! Предлагаме на вашето внимание каталози с цветовите гами на продуктите от технически камък на Technistone, естествен гранит, мрамор, варовик и видовете на техните профили. Иновации, технология и дизайн - ние се стремим да предлагаме най-модерните решения в областта на синтетичните кварцови камъни, отличаващи се с високи технологични характеристики и естетични повърхности, отговарящи на нуждите на всеки проект, архитект, интериорен дизайнер, за да могат да постигнат своите цели.Предлагайки широк спектър от продукти - технически камък, формован камък, естествени камъни, интериорни стъкла, ние искаме да предложим най-доброто решение за всеки клиент.

Мнения за Моллови 2006


The company has no review.

Напиши мнение за Моллови 2006


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.