АГРИЯ 2009  itemprop=

АГРИЯ 2009

"Агрия-2009" ЕООД е фирма създадена преди 11 години, в град Горна Оряховица първоначално с цел търговия с подови сифони.Впоследствие фирмата започва собственно производство на обикновенни алуминиеви сифони - р
Горна Оряховица, ул. Козлодуй 58, вх.А





"Агрия-2009" ЕООД "Агрия-2009" ЕООД е фирма създадена преди 11 години, в град Горна Оряховица първоначално с цел търговия с подови сифони. Впоследствие фирмата започва собственно производство на обикновенни алуминиеви сифони - рогови, прави с размер на оттичане на Ф 32 ,Ф 40, Ф 50 и на Ф 110. Всички модели от тези типове сифони се произвеждат и с прахово боядисване в три цвята - ковано злато, ковано сребро и кована мед. Произвеждат се и луксозни модели сифони с основа алуминий и PVC. Капачките на тези модели са от месингова и хром-никелова ламарина. За тяхната направа се използват щанци и се работи с преса, при което качеството е перфектно. Не се получават шупли, матиране на хрома и други неприятни ефекти. Всички основи на сифоните се леят под прецизно, високо и ниско налягане на машини за тази цел, и затова качеството е отлично. Произведените капачки, сифони и основи имат сертификати, декларации за съответствие. Всички продукти са пакетирани с първокачествени опаковки с бар кодове, отговарят на изискванията за произход и имат за цел удобството на нашите клиенти. Фирмата е дистрибутор на каучукови изделия от български производител с добро качество и богата гама. Снабдяването става чрез доставка на място или чрез куриер. Поддържат се високи наличности с цел експресна доставка. Фирмата има клиенти от цяла България, а така също от Румъния и Македония. На вътрешният пазар се работи с ВИК щандове, строителни компании и магазини. Схема на лентов сифон Хрoмникелова лентова решетка с корито и капак Платка за монтаж на корито към основа Маслоустойчив уплътнител за основа Конусна втулка за воден затвор и лесно почистване Основа прахово боядисана против корозия за монтаж във всички посоки Хромникелови болт с гайки и шайба с маслоустойчиво уплътнение. Лентовите сифони са произведени по стандартни размери, но могат да бъдат изработени и по желан от клиента размер.

Мнения за АГРИЯ 2009


The company has no review.

Напиши мнение за АГРИЯ 2009


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.