Град: София
Адрес: кв. Орландовци, ул.Одеса 34

Телефон: 02/8 133 143; 02/9 366 768; 0888 507 808; 0887 427 306
e-mail:
web site:
ТРАНС 5 ООД - Вижте още
3.7 / 3

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

ТРАНС 5 ООДТРАНС 5 ООДТРАНС 5 ООД
За нас
Автобусна фирма „ТРАНС – 5” ООД има над 22 години опит в автобусните превози. Транс-5 започна с автобусна линия София-Петрич и постепенно с годините закупи нови автобуси и разви маршрути за гр.Гоце Делчев, гр.Сандански, гр.Благоевград, гр.Плевен, гр.Свищов, а в последствие до гр.Белене, гр.Бяла Слатина, гр.Кнежа, гр.Искър, гр.Стара Загора, гр.Сливен, гр.Созопол, гр.Приморско, гр.Китен.

Автобусите ни са пътували и пътуват по линиите, като стриктно спазват маршрутните разписания и Законите за движение по пътищата.

Водачите на автобуси са професионалисти и са винаги вежливи и приятно настроени към пътниците.

През 2005г. фирмата придобива и международен лиценз и започва работа с водещи, лицензирани туроператори и туристически фирми, с които съвместно се провеждат екскурзии в страната и чужбина.

С течение на времето поетапно се подменя автобусния парк и в момента разполагаме с над двадесет броя нови 48-местни, 32-местни и 20-местни автобуси, задоволяващи всякакви нужди.

Автобусна фирма „ТРАНС – 5” ООД разполага със собствена сервизна база, където работят работници и служители, които заедно с всички останали обслужващи звена се грижат за безаварийното и комфортно пътуване на всички ползващи услугите ни.

Във всеки един главен град по маршрутите имаме билетни каси, мобилно свързани, които ежедневно подават необходимата информация, нужна на пътуващите и желаещите да станат наши клиенти.
ТРАНС 5 ООД ТРАНС 5 ООД ТРАНС 5 ООД ТРАНС 5 ООД
Автобуси под наем

Trans 5 предлага автобуси под наем за екскурзии в страната и чужбина, трансфери до и от аерогари, хотели, превози за организирани срещи и мероприятия, бизнес пътувания, сватби, банкети, посещения на исторически забележителности, спортен и училищен туризъм.

Фирмата работи с лицензирани туроператори и туристически фирми с който съвместно се провеждат екскурзии до избрана от тях дестинация.

Удобните и комфортни 18, 20, 32 и 48 - местни автобуси са управлявани от опитни професионални водачи и се предлагат на ниски и достъпни цени, а за редовни клиенти се правят отстъпки.

ТРАНС 5 ООД
БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ НАС,
БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ!
Населено място:

София