Град: София
Адрес: Бизнес Център СТАД, ул. Луи Пастьор 30

Телефон: 02/826 51 89; 02/925 14 03; 0888 714 030
e-mail:
web site:
СТАД ООД - Вижте още
3.5 / 13

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

СТАД ООДСТАД ООДСТАД ООД
Международен и вътрешен транспорт и спедиция

През 1999 година “СТАД” ЕООД обособи свое самостоятелно звено, занимаващо се изключително с регулярен транспорт на цели и групажни пратки по дестинации от България до Германия, Италия, Белелюкс, Полша, Австрия и всички точки на Европа и обратно, а също така и вътрешен транспорт в страната. Създаденият година по-късно специализиран отдел за международна и вътрешна спедиция, затваря кръга на предоставяните от нас транспортни услуги, като го прави практически всеобхватен.

“СТАД” ЕООД има създадена отлична инфраструктура, с офиси и складове в София и Дупница и с многобройни бизнес партньори, както в България, така и в цяла Европа. Фирмата си сътрудничи пряко с множество Европейски транспортно-спедиторски компании, което позволява да покрием разнообразните нужди от транспорт на нашите клиенти по всяко време и да реагираме в изключително кратки срокове при конкретни нужди за товарене, разтоварване, доставка или друго, свързано с превоза на стока от една точка на Европа до друга.

Компанията разполага с 28 собствени 40-тонни автомобила (бордови прицепи и хенгери), от които всички са пригодени за превоз на опасни товари според изискванията на конвецията ADR. Камионите ни са снабдени с всички необходими разрешителни и лицензи за извършване на международни превози на товари (ТИР). Сигурността на Вашите товари, по време на транспорта им с нашите камиони ще бъде допълнително гарантирана от нашата CMR застраховка на товара, с която разполага всеки един от автомобилите ни. Покритието за един камион възлиза на 300 000 Евро.

Търговия със строителни материали и метали

Фирма СТАД предлага пълната гама строителни материали и метали нужни за изпълнението на всеки обект. Гамата включва тухли, керемиди, топлоизолации, хидроизолации, метали, арматурни заготовки, сухи смеси, ламиниран шперплат, OSB, гипскартон, електро, ВиК, бои и железария.

Фирмата разполага със собствени складови бази в София и Дупница.

Фирма СТАД е с дългогодишен опит в търговията с черни метали и арматурни заготовки, на 12000 кв.м е другата ни база намираща се в град Дупница (бивше МЕТАЛСНАБ предприятие), разполагащо с два телферни крана и модерни машини за различни видове заготовки.

Фирмата предлага и собствен транспорт на всякакъв размер материали от 1 до 24 тона, както и специализиран транспорт с кран.

Строителните фирми и складове за строителни материали ползват специални преференции!

Ако имате въпроси или препоръки, моля не се безпокойте да се свържете с нас.
СТАД ООД СТАД ООД СТАД ООД СТАД ООД СТАД ООД
Инвестиции / Строителство

Фирма СТАД инвестира в строителството и управлението на Бизнес, Търговски и Логистични комплекси в София и региона. Сътрудничим си с водещо проектантско бюро от Германия като гарантираме високо качество на строителството и максимално удобство при експлоатация на комплексите.

Имаме собствени отдели за наеми/продажби, както и за Property/Facility Management на комплексите. По този начин максимално бързо и точно задоволяваме нуждите и желанията на клиентите ни.

Всички наши оферти за наем/продажба са коректно зададени на база реална квадратура и не предполагат допълнителни такси и комисионни.

Цените ни са адекватни на пазара и предполагат добър продукт на изгодна цена.

www.stad.bg
Населено място:

София