Град: София
Адрес: бул.Цариградско шосе 72

Телефон: 02/ 974 40 10; 0887 416 146; факс: 02/ 974 31 17
e-mail:
web site:
Лазер продукт - Вижте още
4 / 2

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

ЕТ ЛАЗЕР ПРОДУКТ е създадена като частно предприятие на 01. 06. 1990 г.

Развитието започва със сервизна дейност на лазерни системи с хелий-неонови лазери. През 1991 - 1993 г. се правят няколко разработки за медицински цели с лазери на метални пари. За офталмологията с лазер меден бромид и за онкологията с лазер на златни пари.

Паралелно с това разработихме и пуснахме на пазара лазерна шоу система с меден бромид. Съвместно с фирма ПУЛСЛАЙТ ООД тези системи се продават в Италия, Канада, Панама, Израел, България и други страни.

От 1995 г. фирмата успешно започва производството на лазерни системи с твърдотелeн източник с мощност от 120W. От 2006 г. произвеждаме и предлагаме машини с CO2 лазерен източник на фирма „Coherent”.

Фирмата разполага с две производствени бази, намиращи се на територията на БАН – 7-ми км, „Цариградско шосе” 72 и в с. Бистрица.

Лазерни машини наше производство ползват фирмите: „Денима 2001” ЕООД – гр.София; „Икис-СЛ” ООД – гр.София; „Минилаб сервиз” ООД – гр.Варна; „Osmanli laser” – Турция, гр.Анталия и други.

Услуги

Фирмата изпълнява широка гама от поръчки в областта на лазерното рязане в целия спектър от материали:

- неръждаеми стомани
- нисковъглеродни и високовъглеродни стомани
- месинг
- мед, сребро, злато
- титан
- алуминий и алуминиеви сплави
- плаксиглас
- дърво и дървени плоскости
- текстолит и стъклотекстолит
- кожа
- тръби до диаметър 100 мм
- квадратни профили
- керамика

От горе посочените материали изпълняваме и услуги като:

- огъване на изделия
- заваряване
- челно заваряване на шпилки
- боя, галванични покрития
- рекламни аксесоари
- светещи реклами
- обемни букви
- рекламни пана
- метални конструкции

Лазерно Шоу

Лазерна шоу система DLS2001. Лазерната система е предназначена за създаване на пространствени 2D ефекти в закрити помещения, концертни зали, дискотеки, открити пространства и др. чрез DMX управляема оптична система.

Тя е базирана на лазер с меден бромид с излъчвани дължини на вълните 510 m /зелено/ и 578 m /жълто/. Системата може да работи с пълна мощност на лазерното лъчение 510+578 m, а така също и в цветова селекция.

Конструкцията на системата се състои от: вградени в общ корпус лазерен източник и оптична система с общо захранване и управляващ DMX контролер – осем канален, работещ по DMX протокол 512/1990 г.
Населено място:

София