Shumen, pl.Vyzrazhdane 1/ Stara poliklinika, et. 3,kab.20

About: лечение

Published by: , on: 2013-02-02 09:06:05
По-вече от 10год.имам дискова херния и плексит . В определени дни като ме хванеха кризите с дни не можех да се мдъдна.Губех всякаква работоспособност.Обиколих невролози санаториуми. Болката спира за момент и отново се повтаря.За д-р Баева научих от интернет.Реших да пробвам.Бях изкривен като интеграл. Още след първия сеанс се полуизправих-неповярвах.Болките ме отпуснаха и през ноща като никога се наспах.Основно ме лекува с ръце като нито ме гъна , нито ме осуква а само полагаше ръцете си.Бях при нея 6 пъти и сега се чувствам добре вече 8ми месец.Плексита тотално отшумя.Благодарен съм на докторката от сърце.

About: Лечение

Published by: , on: 2013-01-10 11:17:10
По - вече от 20год.страдах от дископатия и плексит.От интернет прочетох за д-р Баева.Може да Ви се струва невероятно но в момента съм в прекрасна форма.След 6 сеанса със СКЕНАР и с ръце. Пероръчвам докторката на всички приятели.

About: лечение

Published by: , on: 2013-01-03 17:01:59
Имах миоматозен възел и лекарите бяха категорични,че е необходима операция.Разбрах за д-р Баева която лекува с нетрдиционни методи и започнах лечение при нея.Лекувме комплексно с ръце и СКЕНАР .След 10 сеанса миомата ми беше изчезнала. Благодарна съм и от сърце

Write a review for company D-r Dobrinka Baeva


Are You a Human?
I agree | Terms of Posting

By submitting this post for publication in BUSINESS.bg, You agree to the Terms of Service Write a Review

RIGHT OF REPLY - Of each company to which specific comment or opinion given the right of reply.

About BUSINESS.bg


Contacts
What is BUSINESS.bg?
How to include your company in BUSINESS.bg for free?
How to have more customers?