Хидроенергийна Компания ООД  itemprop=

Хидроенергийна Компания ООД

"Хидроенергийна Компания" ООД е компания осигуряваща интегрирани консултантски услуги и изпълнение "до ключ" на инвестиционни проекти в сферата на възобновяемите енергийни източници /ВЕИ/. Нашите експерти притежават богат практически опит най-вече в
"Хидроенергийна Компания" ООД е компания осигуряваща интегрирани консултантски услуги и изпълнение "до ключ" на инвестиционни проекти в сферата на възобновяемите енергийни източници /ВЕИ/. Нашите експерти притежават богат практически опит най-вече в проекти за изграждане на водноелектрически централи /ВЕЦ/, като от началото на 2007 година в обслужващото ни портфолио бе добавено изпълнение и "до ключ" на фотоволтаични електрически централи /ФЕЦ/.

Хидроенергийна Компания ООД - отрасли:


Осветление, Фотоволтаични Системи, Енергийна Ефективност,

Мнения за Хидроенергийна Компания ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Хидроенергийна Компания ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.