Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

МП Инженеринг 78 ЕООД - Вижте още

МП Инженеринг 78 ЕООД

МП Инжeнеринг-78 ЕООД е специализирана в областта на изработката, монтажа, автоматизацията и доставката на: гаражни (секционни и тип летящо крило), индустриални, метални (плъзгащи и радиални) врати, охранителни ролетки, огради, парапети и бариери.
Хигиенична маска за обща защита - МП Инженеринг 78 ЕООД

ХИГИЕНИЧНА МАСКА ЗА ОБЩА ЗАЩИТА

Много е важно да се защитим, когато излизаме по необходимост и това ще бъде така и в бъдеще, до когато се върнем към обичайния ритъм на живот. С маската предпазваме както себе си така и другите около нас.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Маска, съставена от 2 слоя нетъкан текстил 100% Полипропилен от 40 g на кв.м. всеки (общо 80гр. на м2);
 • Проектиранa е да гарантира максимално ниво на комфорт и да позволява адекватна защита на носа и устата;
 • Изработенa от водоотблъскващ, недразнещ и нецитотоксичен материал;
 • Не е средство за индивидуална защита;
 • Това не е медицинско изделие;
 • Може да се използва многократно, като се мие и дезинфекцира;
 • Произведено в България.

Разберете още за защитените маски ТУК

Хигиенична маска за обща защита - МП Инженеринг 78 ЕООД
МП Инженеринг 78 ЕООДМП Инженеринг 78 ЕООДМП Инженеринг 78 ЕООД


ЗА НАС :

Дистанционни Marantec

Фирма МП Инжeнеринг-78 ЕООД е водеща компания специализирана в областта на изработката, монтажа, автоматизацията и доставката на:

гаражни (секционни и тип летящо крило), индустриални, метални (плъзгащи и радиални) врати, охранителни ролетки, огради, парапети и бариери.

За годините си на работа компанията успя да се наложи като разпознаваемо име в своя бранш.

Популярността на МП Инжeнеринг-78 ЕООД се дължи на качеството на изделията които предлага, коректността си спрямо клиентите, конкурентните си цени и мотивираният екип от служители, който работи за нея.

Резултатът от нашите усилия измерваме в множеството обекти и доволни клиенти на територията на цялата страна.

МП Инженеринг 78 ЕООД


УСЛУГИ :

МП-Инженеринг-78 ЕООД предлага на своите клиенти гаранционно и следгаранционно обслужване на всички типове продукти от своя каталог:
 • автоматични гаражни, плъзгащи, радиални и ролетни врати
 • охранителни ролетки и бариери
Фирмата предлага и ремонт на всякакъв вид врати и автоматики, поставени и от други компании.

В наше лице ще срещнете изключителен и коректен партньор, както и високо професионално ниво на извършваните от нас ремонтни дейности, съчетано с индивидуален подход при решение на поставените ни задачи с необходимата за целта техника и екипировка.


ПРОДУКТИ :

Гаражни врати

Фирма МП Инжeнеринг-78 ЕООД предлага на своите клиенти висококачествените продукти на световноизвестната немска фирма Teckentrup, Marantec GmbH и Daspi. Стоманените и алуминиеви врати на Teckentrup и Marantec комбинират новаторски технологии и разнообразен дизайн. Висококачествените материали, които използва фирмата гарантират сигурност, надеждност и дълъг живот на вратите. Всеки продукт на Teckentrup и Marantec е дългогодишна инвестиция.


Секционни врати:

- GSW 20 - Гаражна секционна врата, тип GSW20, произведена от висококачествена поцинкована стоманена ламарина, двустенни секции с топлоизолация пенополиуретан: 20мм в средата и 40мм в краищата. Покритие на секциите: отвън прахово полимерно покритие, oтвътре поцинковане със защитен безцветен лак. Дизайна на секциите e на хоризонтални линии, на касети, без линии или с една средна линия. Четиристранно гумено уплътнение към касата и пода, както и между секциите. Касата е изработена от висококачествена поцинкована стоманена ламарина.

- GSW 40 - Гаражна секционна врата, тип GSW40, e произведена от висококачествена поцинкована стоманена ламарина, двустенни секции с топлоизолация пенополиуретан 40мм. Покритие на секциите: отвън прахово полимерно покритие, oтвътре поцинковане със защитен безцветен лак. Дизайна на секциите e на хоризонтални линии, на касети, без линии или с една средна линия.

Четиристранно гумено уплътнение към касата и пода, както и между секциите. Касата е изработена от висококачествена поцинкована стоманена ламарина.


Летящо крило

Гаражна врата тип Летящо крило e произведена от висококачествена горещо поцинкована стоманена ламарина.

Двустранно праховополимерно покритие на крилото, което осигурява висока антикорозионна защита.

Ръчно отваряне с двустранно заключваща брава или електрозадвижване с дистанционно управление.

Възможна е доставка на врата, тип Летящо крило, с вградена пешеходна врата.Метални врати

Металните врати предлагани от фирма МП Инжeнеринг-78 ЕООД биват два вида: плъзгащи и радиални. Вратите са изработени от висококачествени материали и покрития и на клиентите се предлага възможност за тяхната автоматизация и дистанционно управление.


Плъзгащи врати

Плъзгащата врата е изработена от висококачествени метали. За поставянето на този вид дворна врата е необходим равнинен терен и допълнителна ширина, където да се прибере крилото на вратата. По желание на клиента може да се направи прахово боядисване в цвят по избор.

Радиални врати

Радиалната врата е изработена от висококачествeна стомана. Вратата може да бъде еднокрила или двукрила. Поставянето на такъв тип метална врата изисква мястото пред вратата да е винаги почистено от сняг и боклуци, за да не се възпрeпятства движението на вратата. Ако вратата се отваря навън ще заема част от пространството на тротоара, а ако се отваря навътре е необходима достатъчна дълбочина за да се затвори вратата след като се вкара колата. По желание на клиента може да се направи прахово боядисване на вратата в цвят по избор.Индустриални врати

Предлаганите от фирма МП Инжeнеринг-78 ЕООД индустриални врати на немската фирма Teckentrup ? Marantec GmbH са изработени от висококачествени материали гарантиращи сигурност и надежност при употреба, а със своят модерен стил и дизайн лесно се вписват в архитектурният стил на сградата.


Секционни врати

Индустриалната секционна врата тип SW е направена от стоманена поцинкована ламарина и гарантира изключителна сигурност и надеждност. Двойната 4 см пяна осигурява висока степен на изолация.

Голямото разнообразие от цветове и стилове на вратите ги прави лесно приспособими към дизайна на всяка сграда.


Ролетни врати

Ролетните индустриални врати се характеризират с висока ефективност, здравина и дизайн. Изработени от висококачествена поцинкована стомана те осигуряват изключителна изолация. Ролетните врати са изработени с оглед на максимално спестяване на място. Различна гама от цветове и дизайн.Автоматика

МП Инжeнеринг-78 ЕООД предлага продукти на световноизвестната италианска фирма DASPI. Фирмата е с дългогодишна история на световния пазар и се занимава с производство на автоматики и аксесоари за гаражни, метални, ролетни, индустриални врати и бариери. Изработени от висококачествени материали, продуктите на компанията се отличават с изключителен дизайн, качество и сигурност, което ги прави предпочитан избор за всички клиенти.


За гаражни врати

- Marantec Comfort 211 - Comfort 211 е мотор предназначен за електрозадвижване на всички видове секционни гаражни врати и гаражни врати тип Летящо крило. Характеризират се с:
 • устройство за защита при опит за отваряне на вратата чрез сила.
 • Плавно начало и край на движението.
 • Практически безшумен ход, скорост около 0,14м/сек.
 • Иновативна референтно-точкова техника.
 • Режим за икономия на тока и гъвкави възможности за монтаж.
     - Marantec Comfort 220.2 - Comfort 220.2 е мотор, който може да се използва за всики видове гаражни врати - секционни гаражни врати и гаражни врати тип Летящо крило. Със своят безшумен режим на работа, комфорт и енергийна ефективност този продукт посреща всички съвременни изисквания, които го правят подходящ за всеки тип врата. Продуктите от серията Comfort са изключително подходящто решение за всеки клиент комбинирайки класически технологии с иновативни решения.

За метални врати

- Daspi Max - Max e електрoмеханичен мотор предназначен за отваряне на плъзгащи метални врати. Мотора е за врати с тегло до 800кг. Има устройство за защита при опит за отваряне на вратата чрез сила. При евентуално спиране на електричество съществува възможност за освобождаване на мотора с помощта на персонален ключ.

- Daspi Simply - Simply е електромеханичен мотор позволяващ отварянето на двукрили метални врати. Мотора е изключително тих и има устройство за защита при опит за отваряне на вратата чрез сила. При евентуално спиране на електричество съществува възможност за освобождаване на мотора с помощта на персонален ключ. Произвеждат се модели както за лява, така и за дясна страна.

За индустриални врати Daspi Ultra


Ultra е електромеханичен мотор за плъзгащи врати с индустриална цел.

Мотора позволява отварянето на врати до 5000 кг.

Перфектният дизайн и качеството на материалите позволяват лесен достъп до всичките компоненти на мотора.


Бариери

МП Инжeнеринг-78 ЕООД предлага на своите клиенти бариери от продуктовия каталог на италианската фирма DASPI. Електромеханичните бариери на фирма Daspi са с ергономичен дизайн изработени от висококачествени материали, с възможност за механично отваряне на бариерата с помощта на ключ при евентуално спиране на тока.


Индустриални бариери Daspi Eltra

Eltra e бърза и здрава бариера създадена за честа употреба. Подходяща е за индустриални цели, паркинги и др. Скоростта й на отваряне е 3 секунди и е с 85% натовареност. Eltra разполага с електронен краен изключвач и ключ, чрез който бариерата се отваря механично при евентуално спиране на електрозахранването. Контролният блок за управление на бариерата се намира най-отгоре, което улеснява нейното поставяне.

Битови бариери

- Daspi Aby - Aby е мощна и безопасна електромеханична бариера подходяща за битови цели. Бариерата има механична освобождаваща система, която помага при евентуално спиране на електрозахранването.
- Daspi Punto - Punto е първата електромеханична бариера с ергономичен дизайн на пазара. Бариерата е снабдена с краен изключвач и освобождаваща система при спиране на електрозахранване.Аксесоари

Фирма МП Инжeнеринг-78 ЕООД предлага на своите клиенти аксесоари от продуктовата листа на италианската фирма DASPI. В продуктовият каталог са включени следните аксесоари: дистанционни устройства, фотоклетки и сигнална лампа.


Дистанционни устройства

- Marantec Remote 302 - Marantec Remote 302 са двуканални и четириканални дистанционни устройства, които работят на честота 433MHz или 868MHz.
 • Брой бутони: 2
 • Тип програмиране: автоматично
 • Тип батерия: CR2032
 • Размери: 72 x 17 x 39 mm
- Marantec Remote 304 - Marantec Remote 304 са двуканални и четириканални дистанционни устройства, които работят на честота 433MHz или 868MHz.
 • Брой бутони: 4
 • Тип програмиране: автоматично
 • Тип батерия: CR2032
 • Размери: 72 x 17 x 39 mm
Marantec Remote 313 - Marantec Remote 313 са двуканални и четириканални дистанционни устройства, които работят на честота 433MHz или 868MHz.
    
 • Брой бутони: 3
 • Тип програмиране: автоматично
 • Тип батерия: CR2032
 • Размери: 50 x 15 x 34 mm

- Daspi Happy - Happy са двуканални и четириканални дистанционни устройства, които работят на честота 433MHz.


Фотоклетки Daspi Ftes

Ftes са чифт предпазващи фотоклетки с обхват 20 м.


Сигнална лампа Daspi Lampa

Lampa e предупредителна лампа с антена, която работи на 230V, 433, 24 MHz.Оградни мрежи

МП Инженеринг-78 ЕООД предлага оградни мрежи, производство на фирма Меркщейн, Холандия.

Дебелината на металния профил е 4мм, а разстоянието между тях е 200 х 50 мм.


Мрежата се предлага на пана с размери ВхН мм:
 • 2500 х 1230 мм
 • 2500 х 1530 мм
 • 2500 х 1730 мм
 • 2500 х 2030 мм
Контакти :

Фирма:
МП Инженеринг-78 ЕООД
Адрес:
София 1164, ул. Бигла №48
E-поща: mpengineering@abv.bg Телeфони:
0898 64 94 74
0888 63 94 74

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..