Гинкго ЕООД - Вижте още

Гинкго ЕООД

Фирма ГИНКГО е ориентирана в производството, аранжирането и доставката на готови за изнасяне на открито балконски и терасни декоративни елементи, като: различни видове саксии, кашпи и сандъчета с цветя.В нашите оранжерии се произвеждат 20 вида pelargonium
гинко оранжерия

Декоративен разсадник - Гинкго ЕООД, град Габрово
сандъчета с цветя, сакъзче, мушкато, петуния, градински цветя
Фирма ГИНКГО е ориентирана в производството, аранжирането и доставката на готови за изнасяне на открито балконски и терасни декоративни елементи, като: различни видове саксии, кашпи и сандъчета с цветя.

Аранжировки от мушкато и петунии Вече 19 години ние обслужваме над 50 крупни наши клиенти. Като, собственици на хотели, ресторанти, кътове за отдих, спортни и детски площадки. Както и хиляди частни клиенти. Качеството на нашите цветя е добре познато и търсено. През годините сме изградили прекрасни отношения с нашите клиенти на взаимно доверие.

В нашите оранжерии се произвеждат 20 вида pelargonium /сакъзче, мушкато/, 10 вида петунии /petunia/, както и много видове градински цветя. Внасяме посадъчен материал от водещи в тази област германски фирми, за да Ви гарантираме най-доброто качество предлагано на българския пазар. Обслужваме клиенти на територията на цяла България.

Внасяме посадъчен материал от водещи в тази област германски фирми, за да Ви гарантираме най-доброто качество предлагано на българския пазар.

Добре дошли при нас! Декоративен разсадник и градински център Гинкго ЕООД ви очаква. Нашият разсадник се намира на главен път Севлиево – Габрово в село Драгановци.
Гинкго ЕООД  село. Драгановци

Мнения за Гинкго ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Гинкго ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.