Гинкго ЕООД - Вижте още

Гинкго ЕООД

Фирма ГИНКГО е ориентирана в производството, аранжирането и доставката на готови за изнасяне на открито балконски и терасни декоративни елементи, като: различни видове саксии, кашпи и сандъчета с цветя.В нашите оранжерии се произвеждат 20 вида pelargonium
ГИНКГО
гинко оранжерияГинкго ЕООД  село. Драгановци

сандъчета с цветя, сакъзче, мушкато, петуния, градински цветя
Фирма ГИНКГО е ориентирана в производството, аранжирането и доставката на готови за изнасяне на открито балконски и терасни декоративни елементи, като: различни видове саксии, кашпи и сандъчета с цветя.

Вече 5 години ние обслужваме над 50 крупни наши клиенти - собственици на хотели, ресторанти, кътове за отдих, спортни и детски площадки, както и хиляди частни клиенти.

В нашите оранжерии се произвеждат 20 вида pelargonium /сакъзче, мушкато/, 10 вида petunia, както и много видове градински цветя.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?