РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКА - Вижте още

РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКА

Ресторант “Люляка” се намира в центъра на живописното селце Арбанаси, съхранило обаянието на Възрожденската епоха. Ресторантът съчетава автентична възрожденска архитектура и съвременен интериор. Ресторант Люлка е класиран в ТОП 100 за най-добри ресторанти в България.
ХОТЕЛ РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКАХОТЕЛ РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКАХОТЕЛ РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКА
Ресторант Люляка
Ресторант Люляка се намира в центъра на живописното селце Арбанаси, съхранило обаянието на Възрожденската епоха. Ресторантът съчетава автентична възрожденска архитектура и съвременен интериор.

Камината в просторната зала придава уют и топлота. Тук в приятна атмосфера можете да се насладите на майсторски приготвени ястия от българската национална и европейска кухня. Хубавата музика и първокласното обслужване в ресторанта ще допринесат за доброто ви настроение.
         Ресторант Люляка:

Ресторант Люляка е класиран в ТОП 100 за най-добри ресторанти в България.

ХОТЕЛ РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКА

Село Арбанаси е едно от най-хубавите и живописни села в България.Само на 4км.от Велико Търново то е чудесна туристическа дестинация,от която няма как да не останете доволни. Арбанаси е вкючено към Юнеско,като гордо представя страната ни с пет църкви и два манастира.

А Ресторант Люляка е събирателен образ на това великолепие. Тук не се говори само за храна, но и за любов, защото животът ни е немислим без тези две неща.

Отживелица или не, бракът си остава една магия, до която всеки иска да се докосне, а ресторант Люляка Арбанаси Люляка Арбанаси е едно от местата,на които си заслужава да си кажете"ДА". Тук сякаш царе и владетели идват, за да дадат благословията си на бъдещите семейства.

В Ресторант Люляка менюто е разнообразно, порциите са големи. Тук всяко плато с ястие е една завършена композиция, произведение на изкуството.

Елате в Арбанаси! Елате в ресторант Люляка Арбанаси

ЯЖТЕ! ПИЙТЕ! ОБИЧАЙТЕ СЕ!

ХОТЕЛ РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКА
         Хотел Елеганс:

В Арбанаси
отвори врати и Хотел Елеганс.

Той разполага с осем, уютно обзаведени, двоини стаи. За да се насладите на великолпна местност с любим човек или просто за да се откъснете от забързаното ежедневие, Хотел Елеганс е най-приятният избор.

Заповядайте при нас, за да Ви поглезим.
ХОТЕЛ РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКАХОТЕЛ РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКА

РЕСТОРАНТ ЛЮЛЯКА - отрасли:


Ресторанти, Заведения,