Тара МД  - Вижте още

Тара МД

Avery Dennison Label & Packaging Materials Europe е лидер в производството и продажбите на самозалепващи материали в Европа и света. Добре познатата търговска марка Fasson е гаранция за качество, производителност и надеждност.
Тара МД
Тара МД
Avery Dennison Label & Packaging Materials Europe е лидер в производството и продажбите на самозалепващи материали в Европа и света.

Тара МД Тара МД Тара МД
Добре познатата търговска марка Fasson е гаранция за качество, производителност и надеждност. Основното предназначение на материалите е производство на индустриални етикети за вино, твърди алкохоли, петролни продукти, битова химия, ценови етикети, опаковки, специални предназначения с дълъг живот и т.н.

BURGO GROUP S.p.a. е производител на графични целулозни хартии и картони, както и на хартии с дървесна маса тип LWC/MWC. Те са търсен партьор при отпечатването на списания, брошури и дипляни.

API Laminates предлагат стандартно ламинирани с метализиран РЕТ сребърни, златни и цветни картони, както и такива, каширани с ALU фолио. Позиционираните им 3D холограми дават възможност за изработване на уникални опоковки за козметиката, фармацията, цигарената промишленост.
Тара МД
     www.tara-md.business.bg