Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Д-р Диана Николова - Вижте още

Д-р Диана Николова

Доктор Диана Николова е специалист акушер – гинеколог с широки познания и опит в гинекологията. Доктор Диана Николова прилага лапароскопски и хистероскопски гинекологични операции. Прилагат се предимно за лечение на заболявания водещи или довели до стерилитет.
Д-р Диана Николова

МЦ Лора
бул. "Христо Ботев" 10

Болница по репродуктивна медицина
ул. "Баку" 5

Доктор Николова е с дългогодишен опит в областта на акушерството и гинекологията и репродуктивната медицина. Нейното внимателно отношение към пациентките и високият и професионализъм са и спечелили репутацията на един от най-добрите специалисти в асистираната репродукция.

Гинекологичният и кабинет се посещава от пациентки от цялата страна с репродуктивни проблеми, а многобройните и успехи в тази област са доказателство за високата и квалификация.

Разполага със свременно оборудван гинекологичен кабинет, в който извършва:

    Д-р Диана Николова
  • изследвания за стерилитет
  • ендоскопски и лапароскопски операции
  • асистирани репродукции
  • профилактични прегледи
  • цитологични и микробиологични изследвания

Лапароскопски и хистероскопски гинекологични операции. Прилагат се предимно за лечение на заболявания водещи или довели до стерилитет. Най-често лапароскопцкисте операции се използват за отстраняване на кисти на яйчниците, миоми, прекратяване на извънматочна бременност, както и за диагностика и лечение на заболявания на маточните тръби.

Лапароскопските операции, по-известни като безкръвни, скъсяват значително периода на възстановяване на пациента. При тях не е необходимо да се правят оперативни разрези, няма загуба на кръв и се намалява травмирането на тъканите. Днес те са предпочитани за лечението на редица заболявания в областта на общата хирургия, гинекологията и урологията.

Доктор Диана Николова е специалист в областта на асистираната репродукция. Като такъв тя работи в сътрудничество с ФАР (Фонд за Асистирана Репродукция). Асистирана репродукция се налага, в случай че проблемите и причините за безплодие останат неизяснени или проведеното лечението е неуспешно. Доктор Диана Николова след предварителни изследвания и проведена хормонална терапия, извършва вътрематочна инсеминация и ин-витро оплождане.

Ако търсите лекар с когото да се консултирате относно методите и провеждането на асистирана репродукция, Доктор Николова е точният специалист. Високият процент на успешните манипулации, които тя извършва са една от причините, услугите и да бъдат предпочитани от голям брой двойки с репродуктивни проблеми в страната.

Д-р Диана Николова

Д-р Диана Николова - отрасли:


Медицина, Здравеопазване, Гинеколог,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..