Д-р Неда Недева - Вижте още

Д-р Неда Недева

Д-р Недева е с дългогодишен стаж и е специалист по неврология, със специализации по иглотерапия и лазертерапия. Акупунктурата е вид лечебна терапия с игла, техника на поставяне и манипулиране с игли в акупунктурните точки по тялото. Терапията води началото си отпреди 5000 години от Древен
София, бул.Александър Стамболийски 34, МЦ Хирон

д-р Неда Недева

  • Иглотрапия с големи игли по Китайски метод
  • Лазерпунктура
  • Зонално лечение с лазер
Д-р Недева

Д-р Недева е с дългогодишен стаж и е специалист по неврология, със специализации по иглотерапия и лазертерапия.
д-р Неда Недева

Д-р Недева провежда лечение с медикаменти след пълен неврологичен преглед, лазер, големи игли, микроигли, симптоми и заболявания, които се повлияват от процедурите: дископатии, радикулити, полиневропатии, неврози, невралгии, неврити, заболявания на ставите, главоболие, световъртеж, парези; затлъстяване; съдови заболявания на долни крайници ; парадонтоза, сиалоаденит; акне и други кожни проблеми.


Преди хиляди години, древните китайци са открили, че чрез манипулация на отделни точки в човешкото тяло, много от болките отшумяват, а след време дори изчезват напълно. Облекчете болката още днес с невероятното действие на иглотерапията. Възползвайте се от предложението на д-р Неда Недева за иглотерапията по метод от китайската медицина.

Акупунктура

д-р Неда Недева

Акупунктурата е вид лечебна терапия с игла, техника на поставяне и манипулиране с игли в акупунктурните точки по тялото. Терапията води началото си отпреди 5000 години от Древен Китай и традиционната китайска медицина. Определени места от тялото, т.нар. акупунктурни точки, стават обект на третиране със специални игли. Както при всички лечебни методи в китайската медицина, целта на акупунктурата е да хармонизира потока на Чи (жизнената енергия) в организма и да възстанови нарушеното равновесие.

Акупунктурата е рефлексогенен метод на лечение – чрез повърхностно въздействие се постига ефект в дълбочина. Тя мобилизира собствените сили на организма, за да може сам да се бори със заболяването.

Акупунктурата непрекъснато се развива и благодарение на това развитие се разработиха електроакупунктурата, лазеракупунктурата, ултразвуковата акупунктура, аурикулоакупунктурата, магнитотерапията и много други.

Какви заболявания най-често се лекуват с иглотерапия : остри болки в гърба – дисковата херния, хронични оплаквания – спондилозата. Касае се за шийна, гръдна и поясна спондилоза и спондилартроза. Лекува се успешно и главоболието, различни невроза, безсънието, световъртеж депресията, зависимости от алкохола и тютюнопушенето и много други.

Подходяща е процедурата за абсолютно всички мускулни и ставни болести!


д-р Неда Недева

Иглите - забодени в точно определени точки, те активират тялото чрез хипоталамо-хипофизната система да произведе необходимите хормони и биохимични вещества. По този начин се нормализират физиологичните и биохимичните процеси в организма. Освен това по този начин може да се регулират болката, мозъчната дейност, успокояват се мускулните спазми, стимулира се имунната система. Всъщност аз правя с иглите това, което човек не може да направи с една шепа скъпи лекарства, дори и да ги пие години наред.

Контакти :

МЦ Хирон

 гр.София, бул.Александър Стамболийски 34, МЦ Хирон


4.1 8