Канал Божинов - Вижте още

Канал Божинов

Фирмата ни се е специализирала в осигуряване на комунални услуги на индустриални и битови клиенти. Фирма Божинов 2006 официално извършва дейност по събиране и транспортиране на отпадъци в съответствие с § 1, т. 41 и 43 от ДР на ЗЗУ на територията на цялата страна.
Пловдив, с. Брани поле, ул. Съединение 6

Канал Божинов
Канал Божинов
Почистване, отпушване и поддържане на канализационни мрежи, септични ями, шахти, утайници, автомивки. Отводняване. Пловдив - 0887550735
                      За нас:
Канал Божинов
Фирма Божинов 2006 е специализирана в осигуряване на комунални услуги.

В портфолиото ни влизат услуги както за индустриални така и за битови клиенти.

Божинов 2006 официално извършва дейност по събиране и транспортиране на отпадъци.

Отпадъците които събираме и извозваме са в съответствие с § 1, т. 41 и 43 от ДР на ЗЗУ на територията на цялата страна.

Разполагаме със специализирана техника, за извозване на отпадъци и добре обучен екип от професионалисти, за да се справим с всяка ситуация.

Предлагаме сключване на договори за абонаментно обслужване на фирми за транспортиране на отпадъци - съгласно Закона за управление на отпадъците.

Гарантираме високо качество на предлаганите услуги, а също коректност, лоялност и прозрачност в партньорските отношения.
                      Услуги:

Канал Божинов

Видео диагностика на канали

Високо технологична техника с цел установяване на проблемите и съответно бързото им, качествено и ефективно разрешаване.

Видео диагностика извършваме при желание от страна на клиента, когато има съмнения за компрометиране на канализацията или при приемане на извършената работа.

  Канал Божинов
                      www.kanal-otpushva.com

Канал Божинов - отрасли:


Отпушване на Канали,
5 3