ЕТ Румен Миланов - Вижте още

ЕТ Румен Миланов

Автосервизни услуги - ремонт на ходовата част, ремонт на двигател на автомобил, ремонт на електрическата инсталация на автомобил, смяна на консумативи, тенекиджииски услуги, заварки, бояджийски услуги и други ремонтни услуги по поддръжката на автомобил.
Пиперков чифлик, ул. Димитър Каляшки 9

ЕТ Румен МилановЕТ Румен Миланов


ЕТ Румен Миланов
Автосервизни услуги - ремонт на ходовата част, ремонт на двигателя, електрическата инсталация, смяна на консумативи, тенекиджииски услуги, заварки, бояджийски услуги и други.

 ЕТ Румен Миланов  ЕТ Румен Миланов  ЕТ Румен Миланов  ЕТ Румен Миланов  ЕТ Румен Миланов  ЕТ Румен Миланов

           За нас:

Автосервизът предлага пълната гама от ремонтни услуги.
 ЕТ Румен Миланов
При нас можете да отремонтирате всякакви проблеми по своя автомобил - независимо дали са по ходовата част, ремонт на двигателя, електрическата инсталация, смяна на консумативи или се нуждаете от тенекиджия, заварки и бояджийски услуги.

Независимо от ремонта в сервиза ще получите лично и адекватно професионално отношение, гъвкав срок за изпълнение и оптимална цена за услугата.

За своите клиенти автосервизът доставя всички необходими резервни части с отстъпки от цените в магазините. На клиента винаги се предлагат варианти за резервни части от различен ценови клас, от проверени през годините доставчици и марки.          www.etrumenmilanov.business.bg

ЕТ Румен Миланов - отрасли:


Автомобили, Авточасти, Автосервизи,