Борон - БД - Вижте още

Борон - БД

Производство и търговия с химически реактиви.
София, кв. Владая, производствено-административна база

Борон - БД
Борон - БД
Фирма БОРОН-БД ЕООД е регистрирана през 2013год. и по своята същност е приемник на ЕТ Росица Денчева –БОРОН основана през 1993год.

Основната и дейност на фирма БОРО-БД ЕООД е производство на химически реактиви и вещества със специална чистота, както и търговия с тях .

Номенклатурата на фирмата възлиза на около 200 вида химически реактива с различна квалификация Фирмата разполага с 3600 м2 площ, на която е разположена производствената база от 1000 м2, както и админстративна сграда от 300м2 разгъната площ.

Притежава и необходимите съоръжения и транспортни средства за извършване на своята производствена и търговска дейност.

Мнения за Борон - БД


The company has no review.

Напиши мнение за Борон - БД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.