Явимекс ООД - Вижте още

Явимекс ООД

Дейността на фирма Явимекс ООД е насочена в следните направления: Продажба на всички видове автомобилни гуми. Монтаж и демонтаж сервиз лепене и вулканизация на автомобилни гуми. Продажба на всички видове гуми за селскостопански машини. Монтаж и демонтаж сервиз лепене и вулканизация на
гуми
За нас:
Дейността на фирма Явимекс ООД е насочена в следните направления:

Автогуми за всички видове автомобили

автомивка

Търговия с автомобилни гуми.

Продажба на всички марки автомобилни гуми

Aвто гуми за селскостопански машини - търговия, монтаж.

Гуми на лизинг;

Демонтаж, монтаж и баланс на всички видове гуми

Вулканизация и лепене на гуми;

Продажба на нови стоманени и алуминиеви джанти,

Още:

Ремъци от Барум-Рубена;

Компютърно регулиране на преден мост.

Явимекс ООД

Центъра разполага със стенд за регулиране на преден и заден мост работещ с инфрачервени лъчи, компютър и софтуер с база данни за огромна гама леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Всичко това позволява висока прецизност на регулиране на преден и заден мост.

Гресиране;

Автомивка

Контактно и безконтактно измиване на леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Автомивката е оборудвана с канал, позволяващ прецизно измиване на шасита и ходова част. Пароструйката позволява както прецизно измиване, така и сваляне на лед и сняг при зимни условия на експлоатация на МПС.

Явимекс ООД:

Мнения за Явимекс ООД


Относно: pozdravi ot Valensiq

Публикувано от: , на: 2015-06-12 19:33:58
OK

Напиши мнение за Явимекс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.