Елена Стаматова - Вижте още

Елена Стаматова

Elista.bg е студио за фотографски и графични услуги във Варна. Предлаганите от нас услуги са: продуктова фотография, будоарна фотография, интериорна фотография Графичен дизайн: Изработка на лого, Печатни рекламни материали.
Елена Стаматова

Elista.bg студио за фотографски услуги Варна

“Името ми е Елена Стаматова – графичен дизайнер и фотограф от гр. Варна. Разгледайте предлаганите от мен услуги и се възползвайте от уникални кадри и висококачествена графична обработка!”

Elista.bg е студио за фотографски и графични услуги във Варна. концентрирано в следните сфери на фотографията - продуктова фотография, интериорна фотография, будоарна фотография. Много фотографи предлагат голям спектър от фотозаснемане, но всеки кадър и събитие си имат своите моменти и е изключително важно те да бъдат уловени. Ако пък имате и нужда от графичен дизайнер за изработка на лого, фирмена идентичност или рекламни материали. Ще изработим материали идентични с Вашия бизнес, идея и стратегии. Това е изключително важно, когато става дума за изработка на фирмени рекламни материали и лога.

ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ

Различни видове фотографски услуги за вашия бизнес.

Имате нужда от снимки за уебсайта на вашата компания или нова печатна брошура за продажби? Ще предоставим уникална и персонализирана услуга, която отговаря на Вашите нужди и бюджет.

Имаме какво да ви предложим!

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Чудесен начин с който ще накарате продуктите си да изпъкнат. Открояваме самия продукт като се фокусираме и върху най-добрите му характеристики. 

Бъдете една крачка пред конкуренцията.

Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова

БУДОАРНА ФОТОГРАФИЯ

Този вид фотография набира популярност през последните години. Подходящ е за всяка жена, която иска да разполага с професионална фотосесия, подчертаваща нейната красота и женственост.

Страхотни кадри и работа със светлината.

Елена Стаматова

ИНТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ

С наша помощ интериора на хотелски стаи, къщи за гости, заведения и др. се превръща в отлично и уютно място за неговите потенциални гости и посетители.

Помогнете на клиентите си да разберат защо именно Вашето заведение е най-удачният избор за тях!

Елена СтаматоваЕлена Стаматова

ГРАФИЧНИ ДИЗАЙН

Графичен дизайн, благодарение на който публиката запомня и изгражда доверие в бранда Ви. 

Затова е важно не просто да имате рекламни материали, а да имате професионално изработени рекламни материали от специалист.
Създавам пълни дизайн концепции и дизайн за различни брандинг материали. Изготвям идентичност, която е свързана с личния ви стил, виждане и стратегии.

Имам какво да ви предложя!

ИЗРАБОТКА НА ЛОГО

Фирмени и продуктови лога, отразяващи мисията на Вашия бизнес или бранд. Разнообразие от концепции от които да направите своя избор.

Уникален дизайн със съобразена цветова гама и подходящи графики които помагат за асоцииране с фирмата.

Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова Елена Стаматова

ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

Нека помогнем в изграждането на имиджа и цялостната визия на компанията/ фирмата Ви. 

Фирмената идентичност придава завършеност и целенасоченост което е основополагащо при изграждане на добра репутация.

ПЕЧАТНИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Изготвяме качествени дизайни на рекламни материали за печат. Получавате файлове които могат да бъдат разпечатани във всяко печатно студио по Ваш избор. 

Идеите Ви могат да бъдат реализирани и разпечатани във всякакви формати и на разнообразни материали.
 

Елена Стаматова

Мнения за Елена Стаматова


Относно: Будоарна фотография

Публикувано от: , на: 2022-03-25 19:36:53
Понякога животът може да ви повали и да загубите себе си. Бях притеснена, когато отивах на тази фотосесия, особено защото не се чувствах "във форма", но с влизането и срещата с Ели преди снимките успокоиха нервите ми. Тя ме накара да се почувствам секси и уверена, като ми помогна с подбора на дрехите, осветлението и позите. Тя е пълен професионалист и има страхотно око за красиви снимки."

Напиши мнение за Елена Стаматова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.