Кордон и Помпон 1 ЕООД - Вижте още

Кордон и Помпон 1 ЕООД

Кордон и Помпон 1 ЕООД предлага пискюли за пердета, тапицерски шнурове, ресни и ширити по поръчка на клиента.Изработваме шнурове с дебелина от 1 до 30 mm: двудвужилни, трижилни и четирижилни. Изделията, обикновено са на основа от памучна прежда облечена с коприна или памук.
София, жк Младост 1, бл. 54 А, секция Г, м-н 7

Шнурове Пискюли

Кордон и Помпон 1 ЕООД
Кордон и Помпон 1 ЕООД, притежаваща запазения знак “От игла до конец”, от десет години се занимава с производството на шнурове и пискюли.


Наши по-големи клиенти са :

  • хотел “София”
  • хотел “Кемпински - Зографски
  • хотел “Родина”
  • храм-паметник “Александър Невски”
  • храм “Св. Седмочисленици”
  • Президенството
  • киноцентър “Бояна”
  • Р.К. LBB - Божинов и мого други
Шнурове ПискюлиШнурове Пискюли


Пискюли :

Произвеждаме и богата гама от видове и модели пискюли с височина от 20 до 500 mm. както по наш образец, така и по модел на клиента.

Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли

Пискюлът е довършителен елемент в декорацията на платове. Той е универсален орнамент, присъстващ в различни варианти във всички култури по целия свят.

Пискюлите и свързаните с тях форми променят стила си през годините, от малките и с непретенциозен дизайн пискюли на Възраждането, през средните по размери и по-строги като дизайн пискюли на периода Ампир, както и най-големите и най-сложните от Викторианската епоха. Много от тези проекти се връщат днес в съвременния дизайна на мебели, обзавеждане, мода.ШНУРОВЕ :

Изработваме шнурове с дебелина от 1 до 30 mm: двужилни, трижилни и четирижилни.

Изделията обикновено са на основа на памучна прежда, облечена с коприна, памук, сърма или съчетание от тези материали. Цветовото разнообразие и комбинациите при изработването им практически са неограничени.

Kордони за завеси, шнурове за столове, кордонни и тапицерски шнурове.

Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли Шнурове Пискюли


ШИРИТИ :

Имаме възможност за производството на плоски ширити с широчина до 15 mm и на ресни с широчина до 500 mm с цветове и модели по избор на клиента.

Крепини, ширити, къса ресна (1-3 см.), ширити с пискюлчета, както и ширити с топчета и мъниста.

Изработват се ръчно от коприна и памук.ПЛИТКИ :

Представяме на Вашето внимание плитки за привързване на завеси и пердета.

Изработват се ръчно от памук или коприна.

В краищата завършват със шнур и двойна уплетка.