Интекс - Вижте още

Интекс

За твоя цветен дом! е мотото, което "Интекс" ООД изпълва със съдържание. Амбицията, която собствениците са си поставили и осъществуват с изцяло младежкия екип е нестандартната визия на магазина, индивидуалната работа с клиента, компетентни съвети.
Плевен, ул. Асен Халачев 7/зад здравна каса/

ИнтексИнтексИнтексИнтексИнтекс
Интекс ООД
Амбицията, която собствениците са си поставили и осъществуват с изцяло младежкия екип е нестандартната визия на магазина, индивидуалната работа с клиента, компетентните съвети и перфектното обслужване, които да доведат до удоволствието от избора.

За нас

  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
Верига магазини за обзавеждане "ИНТЕКС ДИЗАЙН" е проект, който "ИНТЕКС" ООД изпълва със съдържание в продължение на 15 години.

Клиентите вече имат предпочитан партньор за обзавеждането на дома, заведението, хотела. Фирмата залага на младежкия екип, нестандартната и постоянно обновяваща се визия на магазина, индивидуалната работа с всеки клиент, компетентните и напълно безплатни консултации за всеки един проблем и перфектното обслужване.
На площ от общо 3000 кв.м. са обособени центрове, специализирани за всяка част от дома.

След етапа на прашния ремонт тук може да намерите огромно разнообразие от артикули и решения за пода (ламиниран паркет, балатум, килими, мокети и пътеки), стените (тапети, латекси, осветителни тела), тавана. Нестандартните и с високо качество мебели, интериорният текстил (пердета, завеси, ефектни ресни, спално бельо) и аксесоарите са неотлъчна част от завършващата визия на всяко помещение.
ИнтексИнтексИнтексИнтекс
Осъществените проекти на дизайнерския екип с помощта на клиентите са гордостта и взаимното удовлетворение от вложените усилия и амбиция за продължаващо и непрекъснато търсене на нови, още по-добри и нестандартни стоки и производители. А целта е една - удоволствието да обзавеждаш с нашата ИДЕЯ ... за твоя цветен дом!
Интекс Интекс Интекс Интекс Интекс Интекс Интекс  Интекс Интекс Интекс

www.intex.business.bg