Интекс - Вижте още

Интекс

За твоя цветен дом! е мотото, което "Интекс" ООД изпълва със съдържание. Амбицията, която собствениците са си поставили и осъществуват с изцяло младежкия екип е нестандартната визия на магазина, индивидуалната работа с клиента, компетентни съвети.
Плевен, ул. Асен Халачев 7/зад здравна каса/

ИнтексИнтексИнтексИнтексИнтекс
Интекс ООД
Амбицията, която собствениците са си поставили и осъществуват с изцяло младежкия екип е нестандартната визия на магазина, индивидуалната работа с клиента, компетентните съвети и перфектното обслужване, които да доведат до удоволствието от избора.

За нас

  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
  • Интекс
Верига магазини за обзавеждане "ИНТЕКС ДИЗАЙН" е проект, който "ИНТЕКС" ООД изпълва със съдържание в продължение на 20 години.

Клиентите вече имат предпочитан партньор за обзавеждането на дома, заведението, хотела. Фирмата залага на младежкия екип, нестандартната и постоянно обновяваща се визия на магазина, индивидуалната работа с всеки клиент, компетентните и напълно безплатни консултации за всеки един проблем и перфектното обслужване.
На площ от общо 3000 кв.м. са обособени центрове, специализирани за всяка част от дома.

След етапа на прашния ремонт тук може да намерите огромно разнообразие от артикули и решения за пода (ламиниран паркет, балатум, килими, мокети и пътеки), стените (тапети, латекси, осветителни тела), тавана. Нестандартните и с високо качество мебели, интериорният текстил (пердета, завеси, ефектни ресни, спално бельо) и аксесоарите са неотлъчна част от завършващата визия на всяко помещение.
ИнтексИнтексИнтексИнтекс
Осъществените проекти на дизайнерския екип с помощта на клиентите са гордостта и взаимното удовлетворение от вложените усилия и амбиция за продължаващо и непрекъснато търсене на нови, още по-добри и нестандартни стоки и производители. А целта е една - удоволствието да обзавеждаш с нашата ИДЕЯ ... за твоя цветен дом!
Интекс Интекс Интекс Интекс Интекс Интекс Интекс  Интекс Интекс Интекс

www.intex.business.bg

Мнения за Интекс


The company has no review.

Напиши мнение за Интекс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.