Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Лучи Строй ЕООД - Вижте още

Лучи Строй ЕООД

„Лучи Строй” ЕООД е директен вносител на алуминиеви профили, изработване на ковано желязо и други аксесоари. Фирмата е специализирана в монтажа на алуминиеви парапети и сгъваеми стъклени системи, подходящи за тераси, зимни градини, заведения и др.
Варна, кв.Победа, ул.Тодор Пенев с/у бл.5

Лучи Строй ЕООД

За нас:

„Лучи Строй” ЕООД е директен вносител на алуминиеви профили, изработване на ковано желязо и други аксесоари. Фирмата е специализирана в монтажа на алуминиеви парапети и сгъваеми стъклени системи, подходящи за тераси, зимни градини, заведения и др. В складовата ни база може да откриете пълен асортимент на предлаганите от нас модели, както и алуминиеви аксесоари в различна цветова гама. През годините, фирмата се специализира и в монтажа на козирки, навеси над входове и тераси, преградни стъкла, ал. дограма, метални конструкции и огради.

Усилията ни са насочени към качествено и надеждно обслужване на нашите клиенти, а широката продуктова гама ни дава възможност да отговорим на различните нужди и изисквания на всеки клиент.


Продукти:

Лучи Строй ЕООД
КОВАНО ЖЕЛЯЗО

Ние предлагаме комплексни услуги в работата с кованото желязо, измерване, консултиране, проектиране, строителство, довършителни и монтажни работи:

Ние предлагаме изработка на ковано желязо и ръчно ковано желязо по избор на клиента. За клиенти търсещи красотата и чара на ограда от ковано желязо се предлага богата гама от орнаменти и ефектно боядисване.


Лучи Строй ЕООД

Лучи Строй ЕООД
МЕТАЛНИ ОГРАДИ

Изполването на метал в изработката на огради за вашия имот е едно добро решение.

 • надеждността
 • издържливостта на материала
 • лесната им поддръжка
 • перфектната им визия

Лучи Строй ЕООД

Лучи Строй ЕООД КОЗИРКИ И НАВЕСИ

Фирмата се специализира в проектирането и монтажа на козирки и навеси над входове и тераси. Изработват се в зависимост от Вашите изисквания и мястото на монтаж – ето защо всеки обект е индивидуален.

Впоследствие се получава изключително здрава и надеждна цялостна конструкция, която не се влияе от атмосферните условия (дъжд, слънце, вятър, градушка).

Стъклото или поликарбонатът могат да бъдат в предпочитания от Вас цвят – бял, кафяв, син, зелен и т.н.

Лучи Строй ЕООД

Лучи Строй ЕООД ПРЕГРАДНИ СТЪКЛА

Много често използван начин за преграждане на офис помещения.

В позицията може да се вгради врата.

Закрепващият профил който използваме е проектиран за интериорно приложение и няма нищо общо с профилите за дограма.

Приложими са за монтаж на, стена и под.Механизмите и крепежите които използваме са с много високо качество и произход Европа.

Лучи Строй ЕООД

АЛУМИНИЕВИ ПАРАПЕТИ

Лучи Строй ЕООД Алуминиевите парапети са изключително красиви и здрави. С изящния си вид придадват модерна визия на Вашата сграда, както отвън, така и отвътре. Алуминиевите профили и аксесоари са обработени чрез оксидиране. Посредством процеса на електрохимично обработване при контролирани условия, се цели повишаване корозионната устойчивост и получаване на декоративни цветове. Алуминиевите парапети могат да бъдат най-различни модели – комбинация от различни цветове на профила ( натурален, светъл инокс, тъмен инокс, злато и дървесен вид ), като и със стъкло. Използва се триплексово стъкло, което дори и при силен удар остава в рамката, без риск от падане и нараняване. Стъклото може да бъде в различни цветове – кафяво, синьо, зелено. Всички стъкла могат да бъдат цялостно матирани, с изобразена на тях шарка или фирмено лого. Парапетите със стъклен пълнеж са подходящи за тераси, балкони, стълбища и козирки. Монтажът обикновено се извършва след полагането на настилките, без риск от спукване на стъпалата или плочките.

Всички предлаганите материали са със сертификат за произход и качество.

Лучи Строй ЕООД

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Лучи Строй ЕООД „Лучи Строй“ ЕООД изработва и монтира метални конструкции с разнообразни форми, в зависимост от предназначението им и размери зададени от клиента. Отличават се с изчистени форми и висока функционалност. Могат да бъдат с изцяло дъговидна форма, с двускатен едноскатен или четирискатен покрив с различен наклон на елементите и вертикални стени, с предвидени отвори за вентилация и осветление.

Те са идеално приложими за:

 • складови помещения
 • временни сгради
 • производствени помещения
 • цехове и работилници,селскостопански сгради
 • оранжерии
 • магазини и шоуруми
Продуктите се облицоват с термопанели.Предимствата на термопанела са:

 • добра топло и шумо изолация
 • пожаробезопасност
 • ниско тегло
 • бърз монтаж
 • малка дебелина

Лучи Строй ЕООД

ПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ СИСТЕМИ

Плъзгащите стъклени системи са подходящи за хотели, вили, балкони, кафенета, като придават на пространствата естетика и комфорт. Прибиращите се в една точка прозорци са най-добрия отговор на сезонните промени. Благодарение на това в хубаво и топло време, пространствата изглеждат сякаш никога не са били затваряни. Предпазват от вятър, дъжд, сняг, прах и др. Освен лесни за използване плъзгащите стъклени системи са и лесни за поддръжка и почистване. Издръжливи на удар. Стъклата са триплекс от 10мм до 16 мм. Не променят външния облик на сградата, местата с открита градина могат да се използват целогодишно.

Лучи Строй ЕООД ПРЕДИМСТВА:
 • Плъзгащите стъклени системи са съчетание на съвременен и модерен дизайн, с надеждност и функционалност.
 • Пространствена ефективност без загуба на гледка.
 • Дават възможност стъклата да се прибират на ляво, на дясно или и в двете страни, като по този начин пространствата се използват рационално.
 • Издръжливи на удар, дават сигурност на дома.
 • След много силен удар стъклото се чупи на малки парчета и намалява възможността от поражения до минимум.
 • Предпазва от вятър, дъжд, сняг и др. външни атмосферни влияния.

Лучи Строй ЕООД

Лучи Строй ЕООД ПРИНТ-СТЪКЛА

ЛАМИНИРАНИ СТЪКЛА С ВГРАДЕНО ИЗОБРАЖЕНИЕ


За декориране на стъкло се използва най-новата технология за фолиране. Благодарение на нея имате възможността да създадете свой уникален стил. Стъклата с вградено изображение се получават чрез отпечатване на фотография или тематичен мотив между два или повече слоя фолио. Изображението е висококачествен фото-печат върху специално PVC фолио, което се вгражда между стъклените плоскоти с помощта на специален свързващ слой при висока температура и налягане. Ламинираните стъкла с вградено изображение са идеалното решение за показване на сватбени снимки, портрети, пейзажни снимки или корпоративна реклама.

Лучи Строй ЕООД

www.luchistroy.com:

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..