Вила Ева - Вижте още

Вила Ева

Вила Ева е разположена в село Рибарица, на брега на река Бели Вит, до стария римски мост в невероятно красивото планинско село Рибарица, самостоятелни стаи “Ева” ще Ви зарадват с изключително топъл прием и сърдечно гостоприемство. Приветливият домакин ще се погрижи.
Рибарица (Област Ловеч), ул. Басарим 23

 Вила Ева

За нас:

Разположена на брега на река Бели Вит, до стария римски мост в невероятно красивото планинско село Рибарица, самостоятелни стаи “Ева” ще Ви зарадват с изключително топъл прием и сърдечно гостоприемство. Приветливият домакин ще се погрижи Вашият престой да бъде пълноценен и незабравим. “Ева” може да предложи на гостите си Голям двор - 5 дка, половината от който е зает от уханна гора.

Изпитайте радостта от така жадуваната тишина, усетете мекотата на тревата на бос крак, вдишайте от уханието на цветята, насладете се на прохладата на гората и планината, порадвайте се на веселото ромолене на пълноводна река, пригответе си нещо вкусно, почувствайте уюта на домашното огнище...
НАСТАНЯВАНЕ

Къща “Ева”, категория 1, звезда разполага с 3 чудесно обзаведени двойни стаи, които отлично могат да задоволят изискванията Ви за комфорт, уют и тишина. Гостите ползват общ санитарен възел на етажа, има парно отопление. По време на престоя на гостите в самостоятелни стаи “Ева” на тяхно разположение има: Кухненско оборудване – условия за самостоятелно приготвяне на храна.

ЦЕНИ - Лято 10-16 лв., Зима 15-20 лв. За повече от 3 нощувки - отстъпки.ЗАБАВЛЕНИЕ

Специално за гостите си “Ева” организира походи и екскурзии с планински водач и екскурзовод до забележителностите в село Рибарица и до близките планински местности, върхове и хижи - Ехо, Царичина, Георги Бенковски и връх Васильов.

Самостоятелни стаи “Ева” предлага специално намаление от цените за пенсионери!

Мнения за Вила Ева


The company has no review.

Напиши мнение за Вила Ева


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.