Комосс ООД - Вижте още

Комосс ООД

Производство на овощен посадъчен материал - череши, сливи, ябълки, праскови, вишни, орехи, кайсии и др. Това е най-големия разсадник в Югозападна България, подготвил е през годините много специалисти, създадена е маточна база.
Дупница, на 500м от главен път Е-79 Овощен разсадник

Комосс ООДКомосс ООД

Комосс ООД

Комосс ООД

Производител на биологично чисти плодове и зеленчуци:

Овощен Разсадник Дупница е известен като производител на биологично чисти плодове и зеленчуци. Разсадника притежава собствени маточни насаждения. Овощния разсадник заема площ от 20 дка.

Произвеждат се основните за страната овощни видове – ябълки, череши, сливи, кайсии, дюли и други плодни дръвчета. В складовата ни база може да намерите и лозов посадъчен материал, лешници, бадеми, ягодоплодни плодове, и рози.

От горските видове имаме произведени фиданки каталпа. Стремежа ни е да разнообразяваме видовия и сортов състав на предлагания посадъчен материал. Посъдъчния ни материал е с възможно най - високо качество. Разсадника има лиценз за производство на посадъчен материал, както и регистрация в БАБХ.


Комосс ООДКомосс ООД


Сертификати:

Овощен Разсадник Дупница разполага със Сертификат за биологично производство От 2013 год стопанството е със сертификат за биологично производство.

Сертифицирани са всички сфери на производство – плодове, зеленчуци, посадъчен материал. Фирмата стопанисва над 100 дка трайни насаждения – орехи, сливи, ябълки, вишни, ягоди.

Готовата продукция е органична, намира добър пазар сред любителите на био храни. Производствените площи се намират в землището на община Дупница. Близостта на разсадника до столицата улеснява достъпа до по-големите пазари и търговци на посадъчен материал.


Комосс ООД

Консултански услуги:

Фирмата предлага извършване на консултански услуги в областта на земеделието, изготвяне на технологични проекти за трайни насаждения.


Комосс ООД

Къде да ни откриете: