Адита - Вижте още

Адита

Основната дейност на фирмата е производство на калъфи и кувертюри за холни гарнитури, спални и легла, декоративни възглавници и столовки. Фирмата разполага с богата гама от посочените изделия на склад ,а също така изработва и по поръчка. Материалите които се влагат са високо качествени
АдитаАдитаАдита

Adita е търговска марка на фирма "Диневски" ЕООД

Основната дейност на фирмата е производство на калъфи и кувертюри за холни гарнитури, кувертюри за спални и легла, декоративни възглавници, столовки и други. Фирмата разполага с богата гама от посочените изделия на склад, а също така изработва и по поръчка.

Материалите, които се влагат са високо качествени платове и дамаски като шинил, кадифе, софт,жакард, рипс и др. Adita е българска марка създадена за практични хора, които ценят своето време и средства. Изделията се отличават с високо експлоатационно качество, функционалност и модерен дизайн.

Какво предлагаме?

Калъфи
Кувертюри за спални
Протектори
Столовки
Декоративни възглавници
И много други
Адита Адита Адита Адита Адита Адита Адита

Мнения за Адита


The company has no review.

Напиши мнение за Адита


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.