Аутдор Активити ООД - Вижте още

Аутдор Активити ООД

АутДор Активити ООД е фирма-организатор на събития, обучения, презентации и партита. Създадохме я на базата на дългогодишен опит в организацията и провеждането на офроуд състезания и корпоративни събития. Направихме с любов, желание за усъвършенстване, амбиция и вродена креативност.
Аутдор Активити ООД
Аутдор Активити ООДАутдор Активити ООДАутдор Активити ООДАутдор Активити ООД
АутДор Активити ООД
АутДор Активити ООД е търговско дружество, създадено през 2004 г., на базата на многогодишната организационна дейност на офроуд състезания, презентации и т.н..

Екипът на АутДор Активити е способен да представи Вашата фирма или продукт както в идеалните условия на изложбена зала, така и в реални условия сред дивата природа.

Ние сме квалифицирани да обучим Вашите служители да шофират безопасно и безаварийно в екстремни условия извън пътя.

Подготвени сме да създадем условия, които да сплотят Вашия фирмен колектив.

За своята дейност използваме детайли от наши офроуд експедиции, професионални 4х4 състезания и международни програми за изграждане на работен екип.

Ползваме услугите на утвърдени специалисти в областта на психологията, рекламата, екстремните спортове и актьорските каскади.

Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД

Ние не обичаме да говорим за себе си, за нас говорят нашите клиенти!

Аутдор Активити ООДАутдор Активити ООДАутдор Активити ООД
 • Тийм билдинг
  Провеждаме безопасни, авантюристично ориентирани програми, които да подтикват участниците за самооценка и работа в екип, както и да вдъхновяват изграждането на благоприятни фирмени взаимоотношения.
 • Ентъртейнмънт
  Затвърждаваме позитивното отношение към Вашата фирма от страна на деловите Ви партньори, посредством положителни емоции, игри, и интересни състезания с награди, под ръководството на професионални аниматори.
  Ако искате да направите презентациите и семинарите си по-приятни и посещаеми от страна на Вашите партньори - ние ще създадем специално за Вас индивидуална програма, с която това да стане факт.
 • Презентации
  Създаваме условия за реална презентация на марки и продукти в натуралната среда, за която те са създадени.
 • Офроуд обучение
  Прилагаме професионални програми за обучение на фирмен персонал за безопасно и безаварийно движение с моторни превозни средства в офроуд условия.
 • Офроуд туризъм
  Организираме авто-походи с високопроходими автомобили по трудно достъпни терени. Този вид туризъм е предназначен само за групи с опит в офроуда и собствени 4x4 автомобили.
 • Офроуд състезания
  Организираме най-голямото офроуд състезание в България – “Ком - Емине Трофи”.
 • В помощ на обществото
  Oрганизираме благотворителни акции, участваме в екологични програми и осъществяваме техническо съдействие на спортни събития.
Аутдор Активити ООД Аутдор Активити ООД

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?