Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Венгер А плюс ООД - Вижте още

Венгер А плюс ООД

Медицински изделия за инвалиди: слухови апарати /Интертон - Германия/ - вътреканални и задушни, гръдни епитези - бельо и бански костюми - висококачествени на фирма Анита /Германия/. Инвалидни колички столове за тоалет и баня, антидекубитални дюшеци и възглавници
 Венгер А плюс ООД
"Венгер"
Венгер А плюс ООД


Фирма "Венгер" работи в България от 1997 година. Неин основател и собственик е специалистът – аудиолог г-жа Ерика Венгер, която има дългогодишен опит в създаването и управлението на мрежа от офиси със същата дейност в родината си – Швейцария.

Един от приоритетите в работата ни е да консултираме и насочваме хората с увреждания да ползват правата си за облекчаване и задоволяване на своите нужди и потребности в ежедневието.


Продукти:


Медицински изделия

Ние предлагаме висококачествени медицински изделия като инвалидни колички, комбинирани тоалетни столове, антидекубитални дюшеци, патерици.
Слухови апарати

Вече второ десетилетие ние успешно предлагаме слухови апарати с марка INTERTON и работим с партньорите си с изключителна точност и коректност.
Гръдни епитези, сутиени, бански костюми

От 15 години фирма Венгер-А плюс е вносител и официален представител на германската фирма за гръдни епитези, сутиени, бански костюми Anita.
Компресивни чорапи и чорапогащници

Различни видове антиварикозни чорапи, постоперативни чорапи, чорапогащници – различни цветове и компресии.

Поддържащи и ортезни средства

Голямо разнообразие от шийни яки, раменни бандажи, дорзолумбални корсети, колани за пъпна, коремна, ингвинална хернии и др.
Изработка на индивидуални стелки

Изработваме индивидуални ортопедични моделиращи стелки и стелки за диабетно стъпало.
Ортопедични обувки Calzamedi

Работим с испанския производител на ортопедични обувки Calzamedi. Продуктите се отличават с високо качество и добри цени.
Други медицински изделия

Апарати за измерване на кръвно налягане, термометри, ултразвукови инхалатори и др.

МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ

Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД


  • Рингова инвалидна количка
  • Комбиниран стол за тоалет и баня
  • Антидекубитален дюшек
  • Антидекубитална възглавница
  • Патерици – подмишечни
  • Патерици – канадка
  • Бастун – регулируем
  • Бастун – нерегулируем
  • Проходилка

СЛУХОВИ АПАРАТИ INTERTON

Венгер А плюс ООД

Фирма INTERTON е основана през 1962 г. в Германия. Повече от 40 години създава и разработва слухови апарати във фабриката си в Бергиш Гладбах – Кьолн. Днес Interton е част от една от най-големите в световен мащаб организации, занимаващи се със слухови апарати – GN Group със седалище Копенхаген – Дания.

Вече второ десетилетие ние успешно предлагаме апаратите с марка INTERTON и работим с партньорите си с изключителна точност и коректност.

Фирмата ни предлага слуховите апарати в центъра си за слухопротезиране, където от квалифициран персонал се извършва прецизна аудиометрия, подбират се най-подходящите варианти според слухозагубата на пациента и му се предоставя възможност да избере варианта, който да му донесе максимален комфорт и да му върне възможността да общува нормално с околните.

ОРТОПЕДИЧНИ ОБУВКИ

Венгер А плюс ООД

Предлагаме на своите клиенти богат асортимент висококачествени ортопедични обувки с модерна визия. Представител сме на фирма Лоял Трейд, която е вносител на ортопедични обувки Calzamedi – Испания.


МОДЕЛИРАЩИ СТЕЛКИ

Венгер А плюс ООД


За нашите клиенти със специфични потребности изработваме индивидуални ортопедични моделиращи стелки и стелки за диабетно стъпало.


ГРЪДНИ ЕПИТЕЗИ, СУТИЕНИ, БАНСКИ КОСТЮМИ

Венгер А плюс ООД

От 15 години фирма Венгер-А плюс е вносител и официален представител на германската фирма Anita.

Anita е семейна фирма създадена в далечната 1886 год. в Дрезден, която предлага висок стандарт и гарантирано качество. Вече повече от 40 години разработва и произвежда Care продукти, които предлагат на жената, чиято гърда е била оперирана, оптимални решения за корекция. Този богат опит се вдъхва във всеки нов продукт и така се създава система от грижи, при която продуктите са оптимално съгласувани един с друг, за да отговарят на истинските нужди на жените.

ГРЪДНИ ЕПИТЕЗИ

Венгер А плюс ООДВенгер А плюс ООДВенгер А плюс ООД

Първата гръдна епитеза се отпуска за 1 година предвид факта, че повечето жени подложени на различни видове терапия след операцията променят телесното си тегло.

След като изтече година, жената кандидатства за отпускане на средства за постоянна гръдна епитеза, която вече е с есплоатационен срок 3 години и оттам нататък на всеки 3 години без да има повече нужда от медицински протокол подава заявление в Дирекция „Социално подпомагане” и действа отново по каналния ред.

СУТИЕНИ ЗА ГРЪДНИ ЕПИТЕЗИ

 

БАНСКИ КОСТЮМИ ЗА ГРЪДНИ ЕПИТЕЗИ

Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД Венгер А плюс ООД

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..