Областни градове Мандри

Пловдив
Бор-Чвор има 21-годишен опит в преработката на мляко, като е съхранил най-добрите традиции от старите майстори на сиренарството в Родопите. Мандрата е разположена в полите на Родопите и е оборудвана изцяло с модерна техника за прием и преработка на мляко, специално проектирана за

Хърсово (Област Благоевград)
БОБО К ЕООД произвежда висококачествени млечни продукти като сирене, кашкавал, извара. Преработва сурово краве и овче мляко. Млякото се изкупува от екологично чист район. Фирмата БОБО К ЕООД се реализира на вътрешния пазар и с износ на сирене за САЩ, Канада, Русия и Македония.

"Хаджийски и фамилия" съществува вече над 10 години и предлага ненадминати по своя вкус и качество млечни продукти, които трайно са се настанили на българския пазар.

Фирма РОДОПЕЯ - БЕЛЕВ ЕООД се занимава с производство на мляко и млечни продукти. Фирма Родопея – Белев ЕООД, изкупува сурово мляко от седемнадесет млекосъбирателни пункта и пет ферми. Основните ни продукти са прясно мляко, млечни продукти, бяло саламурено сирене, кашкавал извара и

Производствената база на "БУЛМИЛК ТОНУС" ООД е разположена на 10 км от град Хасково, в село Конуш. Основната дейност на фирмата е производство на млечни продукти от краве мляко с търговска марка "Конуш".

Сливен
"АТЛАС" ООД предлага на пазара кашкавал от краве мляко, масло и извара. Произвежда продуктите си традиционно, по български, само от краве мляко без стабилизатори и консерванти, без сухо мляко и растителни мазнини.

Пазарджик
Мляко и млечни прод

Дружеството развива дейност в областта на млечното говедовъдство. Разполага със стадо елитни животни от Холдщайн фризийска порода. Животновъдният обект в който се отглеждат говедата е модерна кравеферма за 400 животни за свободно боксово отглеждане с

Бял Извор (Област Кърджали)
Фирмата се занимава с преработка на краве мляко. Продукти: - масло; - кашкавал; - кисело мляко; - извара; - сирене; - топено сире

Млекопреработвателно предприятие - с. Шиварово е разположено в екологично чист район, което спомага за правилното зреене на продукцията. Добрите вкусови качества, потвърдени от търговските работници и потребители, мотивираха ръководството на фирмата да вз

Партньори