Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

НЕО ПЛАСТ 2007  itemprop=

НЕО ПЛАСТ 2007

Фирма „НЕО ПЛАСТ 2007” е специализирана в производство и монтаж на ПВЦ дограма, фасади, алуминиеви парапети, доставка и монтаж на щори и интериорни врати. Дограмите произведени от съвременни ПВЦ материали внасят усещането за топлина и уют в жилището-превръщат го в мечтания дом.
Варна, ЗПЗ,база „Зърнени храни” ул.”Уста Кольо Фичето” 17-19





„НЕО ПЛАСТ 2007” Фирма „НЕО ПЛАСТ 2007” е специализирана в производство и монтаж на ПВЦ дограма, фасади, алуминиеви парапети, доставка и монтаж на щори и интериорни врати. В нашето производство използваме само висококачествени материали, гарантирани от съответните сертификати. Гаранция за нашето добро име са клиентите, доставчиците и партньорите ни. Нашата мисия е да предложим на клиентите си най-доброто качество на най-добра цена. ПВЦ ДОГРАМА / ПРЕДИМСТВА Дограмите произведени от съвременни ПВЦ материали внасят усещането за топлина и уют в жилището-превръщат го в мечтания дом. В съответствие с търсените показатели за шумо и топлоизолация,предлагаме различни профилни системи с три,четири,пет и шест камери. ПВЦ дограмата е с вградени при изработката метални усилители,които осигуряват здравина и устойчивост на конструкцията.Пластичността на материала позволява изработка на различни по форма рамки-кръгли,триъгълни,арковидни,трапецовидни и др. Дограмата се окомплектова с обков ROTO или TGP –които са гаранция за отлично качество Стъклопакетите, монтирани в ПВЦ дограмата са с определяща роля за топло и шумоизолацията-те са около 80% от квадратурата на рамката.По тази причина,ние предлагаме енергоспестяващи стъклопакети,които да повишат енергийната ефективност на Вашия дом. АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА / ПРЕДИМСТВА Алуминият е материал,който не старее,устойчив е на корозия и окисляване.Като метал той е проводник на температурата и затова препоръчваме изработкака на прозорци от алуминий с прекъснат термомост.Алуминиевите профили и конструкции могат да се боядисват в цвят по RAL каталог. ПАРАПЕТИ Алуминиеви парапети за външен и вътрешен монтаж.Алуминиевите профили могат да се комбинират и със стъкло,като създават уникален стил и красота. ЩОРИ Придават на дограмата завършен вид. Хоризонтални алуминиеви изработени от боядисани в цвят ламели,а също и имитация на дърво. Вертикалните щори се изработват от текстилна,антистатична материя.Има широка гама от десени и цветови решения.Подходящи са за всеки интериор. ДРУГИ Подпрозоречни первази/дъски/-с техния монтаж,в цвят на дограмата,Вашия дом изглежда истински красив. Външни козирки и первази- алуминиеви профили,които осигуряват оттичането на дъждовната вода от прозорците. Могат да се боядисват в цвят по RAL каталог. Комарници- изработват се от алуминиеви профили и мрежа с тефлоново покритие.Като видове са: статични,на панти и ролкови. ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ Български врати изработени по индивидуален размер.В тях могат да се вграждат орнаментни стъкла във форма по избор на клиента. БЛИНДИРАНИ ВРАТИ Солидните метални врати-гарант за вашата сигурност у дома.Стоманената конструкция е покрита с имитиращ дървото материал.Цветовата гама е идентична с тази на интериорните врати и дограмата.

Мнения за НЕО ПЛАСТ 2007


The company has no review.

Напиши мнение за НЕО ПЛАСТ 2007


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..