Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Живко Кърпачев ЕТ - Вижте още

Живко Кърпачев ЕТ

Фирмата извършва доставка и монтаж на щори, сенници, гаражни врати, секциоони врати и мрежи против насекоми за гр,Банско и региона. Представители сме на Камакс , Колори 2005 , Арексим, ДЮК1, Секдор.
Живко Кърпачев ЕТЖивко Кърпачев ЕТЖивко Кърпачев ЕТ


За нас:

Живко Кърпачев ЕТ Дейността включва дизайн, доставка и монтаж на щори, сенници, гаражни врати, секционни врати и мрежи против насекоми за гр,Банско и региона. Производствената база на фирмата се намира в град Банско, Промишлена зона Рупчовец.

Съвременните технологии в производствения процес и богатия професионален опит на екипа от квалифицирани специалисти, позволяват прецизно обслужване и продукти с високо качество.

Използването на висококачествените суровини, вложени в процеса на производство са гаранция за доброто качеството на крайния продукт.

За времето на своето съществуване ЖИВКО КЪРПАЧЕВ ЕТ, се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в бранша, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ Живко Кърпачев ЕТ


www.jivko-karpachev.business.bg

Мнения за Живко Кърпачев ЕТ


Относно:

Публикувано от: , на: 2022-08-19 21:14:51
Благодаря за коректността и качествената работа.Препоръчвам на всеки,който има нужда.

Напиши мнение за Живко Кърпачев ЕТ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..