Авто комплекс Елит 2007 ЕООД - Вижте още

Авто комплекс Елит 2007 ЕООД

Изкупува коли за скрап и катастрофирали автомобили за части. Предлага богата гама от авточасти втора употреба,сервиз и внос на автомобили. Потърсете ни, споделете от какви авточасти се нуждаете и ние ще направим всичко възможно, максимално бързо да ви предложим решение. Не се колебайте да
Авто комплекс Елит 2007 ЕООД
Авто комплекс Елит 2007 ЕООД
Изкупува коли за скрап и катастрофирали автомобили за части. Предлага богата гама от авточасти втора употреба,сервиз и внос на автомобили
               За нас :
Авто комплекс Елит 2007 ЕООД е създадена с цел търговия с отпадъци от цветни и черни метали. Спазване на всички законови и нормативни изисквания. Коректно и приятелско отношение към клиента.

Авто комплекс Елит 2007 ЕООД Коли за скрап

Ние изкупуваме всички видове катастрофирали, дефектирали, повредени автомобили, бракувани и всякакви други коли за скрап.

Изкупуване на стари коли за скрап, независимо от годината им на производство, техническото им състояние и марката им!

Издаване на всички необходими документи за дерегистрация в КАТ и данъчно.

Авточасти
Авто комплекс Елит 2007 ЕООД
Авто комплекс Елит 2007 ЕООД
развива успешна търговия с авточасти втора употреба за всички марки леки и лекотоварни автомобили. Изградили сме складова база, която постоянно се допълва и обновява.

Разполагаме с голямо разнообразие от авточасти за всички системи, механизми и агрегати на автомобила ви, които допълваме и обновяваме постоянно. Ако нямаме в момента точно вашите авточасти, то колегите ни ще помогнат да решим бързо и качествено проблема ви.

Потърсете ни, споделете от какви авточасти се нуждаете и ние ще направим всичко възможно, максимално бързо да ви предложим решение. Не се колебайте да се обадите, ние сме насреща за всякакви заявки!

Авто комплекс Елит 2007 ЕООД

Офиси на Авто комплекс Елит 2007 ЕООД

Авто комплекс Елит 2007 ЕООД- Пазарджик - Вижте още

Авто комплекс Елит 2007 ЕООД- Пазарджик

Изкупува коли за скрап и катастрофирали автомобили за части. Предлага богата гама от авточасти втора упореба,сервиз и внос на автомобили. Потърсете ни, споделете от какви авточасти се нуждаете и ние ще направим всичко възможно, максимално бързо да ви предложим решение.
Пазарджик, Главен път I-8 Пазарджик -Пловдив

0892 331 001; 0885 011 644




Мнения за Авто комплекс Елит 2007 ЕООД


Относно: Глава за автомобил

Публикувано от: , на: 2015-07-08 19:47:13
Много несериозна фирма.10 дена чакам становище за цилиндрова глава за автомобил,никаква заинтересованост от тяхна страна какво се случва,постоянно мотане и неадекватни отговори . Отделно,за да се свържа с фирмата трябваше да използвам всеки път различен телефонен номер,понеже уж случайно заради ангажираност не ми се вдигаха на познатите им номера с които съм кореспондирал с тях. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ !

Напиши мнение за Авто комплекс Елит 2007 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.