Годжи Бери - Вижте още

Годжи Бери

Предлаганото от нас Годжи Бери се отглежда в екологично малко домашно стопанство, водени от правилото, че най-полезната билка за теб е: “тази която е расла в земята на която си роден“. Използваните торове и подобрители на почвата са специално за биологично земеделие. производство,
Годжи Бери
Годжи Бери
Предлагаме замразено Годжи бери на територията на гр. София - за доставки моля свържете се с нас на тел. 0888 626 970
                    За нас:
 Годжи Бери
Предлаганото от нас Годжи Бери се отглежда в екологично малко домашно стопанство,водени от правилото,че най-полезната билка за теб е: “тази която е расла в земята на която си роден“.

Използваните торове и подобрители на почвата са специално за биологично производство, одобрени с Регламент (ЕИО) 2092 (чл.3, пар.1), както и Регламент (ЕИО) 834/2007.

Листната маса и плодът не са третирани с препарати за растителна защита.

Плодът съответства на изискванията за екологично чист биопродукт.
                    Здравословно:
Годжи Бери
ГОДЖИ БЕРИ- реколта 2015; произход: България
замразен продукт; съхранение:-1º /-5º C Опаковка- E 200 гр. нето.
Цена 10лв. Най-добър до 31.12.2016г.
Регистриран земеделски производител- УИНЗП 223818
Сертификат за съответствие и качество.
ПРОДАЖБИ САМО ЗА г.СОФИЯ!
тел.0888 626 970


Основната функция на ГОДЖИ БЕРИ е прочистване на организма от токсини и тежки метали, снабдявайки го с необходимите биологично активни вещества, въвеждайки го в режим на самоизцеление. ГОДЖИ БЕРИ синтезира в себе си огромни количества витамини, минерали, антиоксиданти, полизахариди, аминокиселини, ензими, ненаситени мастни киселини, включително жизненоважните Омега-3 и Омега-6.

Според китайската медицина и хранолечение ГОДЖИ БЕРИ е тоник за кръвта и енергията и помага на организма да се пребори със следните състояния: недостиг на енергия и кръв (слабо оросяване), умора, главоболие, диабет, шум в ушите, хроничен хепатит, безсъние, бъбречна недостатъчност, остеопороза ( в начален стадий), слабо зрение, отпадналост, високо кръвно налягане, повишен холистерол, анемия, слаба имунна система, ракови болести – изчистване на организма след химио- и лъчетерапия.

Годжи Бери
Необходимо е да се знае, че ГОДЖИ БЕРИ е от семейство Картофови и затова при хора, които имат непоносимост към картофи, домати и чушки е възможно състояние на дискомфорт – подуване на стомаха и газове.

Начин на терапия: 20-30 плодчета на ден – сутрин на гладно. Продължителност на терапията – минимум 3 месеца при приемане на пресни или прясно замразени плодове. Терапията може да продължи и целогодишно или до окончателното решаване на проблема.Няма опасност от пренасищане на организма. Начина на съхранение: при минусова температура.

Анализите, направени в МА-София, показват, че лечебните качества на плода напълно се запазват и след дванадесетия месец.
Годжи Бери
                    www.gojiberry.business.bg

Мнения за Годжи Бери


The company has no review.

Напиши мнение за Годжи Бери


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.