Райковски Ливади - Вижте още

Райковски Ливади

Къща за гости е разположен в красива местност в курортно ядро "Райковски ливади" само на 2 км. от ски - център "Студенец" - Пампорово. Тук ще намерите всички възможности за зимен спорт.
Пампорово, комплекс Райковски ливади, Пампорово





Райковски ливадиРайковски ливадиРайковски ливади

Къща за гости Райковски ливади - Пампорово

Заповядайте в Къща за гости "РАЙКОВСКИ ЛИВАДИ"!

Райковски ливадиНие посрещаме гости в Къща Райковски ливади, която се намират в живописна местност близо до курортното място "Райковски ливади", което е на 2 км. от популярния ски курортен комплекс Пампорово и на десетина километра от родопския областен град Смолян.

Нашата къща е построена в типичен родопски стил, разполагаме с изискани и стилни стаи, луксозни апартаменти и мезонети с елегантна обстановка. Помещенията сме оборудвали с телевизор и самостоятелен санитарен възел.

За удобство и улеснение на гостите разполагаме с ресторант, модерна фитнес и спортна зала, джакузи, финска сауна и кабинет за масажи. За малките гости има на разположение детски кът с люлки, катерушки и място за игри. За вашето разнообразие по време на отдиха Ви ние организираме интересни турове до различни географски места и забележителности.

Райковски ливади

УДОБСТВА


  • Детски кът
  • Фитнес
  • Сауна

  • Самост. баня
  • WC Tелевизор

Райковски ливади

УСЛУГИ

Къщата разполага с ресторант. Предлагаме организиране на зелени училища и много интересни мероприятия за опознаване на планината и региона.

Допълнителни туристически услуги: посещение на Националната астрономоческа обсерватория, Планетариума, Храм паметника "Св. Висарион Смолянски", "Св.Богородица", Историчски музей, Каньона на водопадите, пещерите "Дяволското гърло", "Ягодинската", Ухловица" и други забележителности.

Възможност за ползване на кухненско оборудване или кетъринг.

Райковски ливади

www.rajkovskilivadi.business.bg

Мнения за Райковски Ливади


The company has no review.

Напиши мнение за Райковски Ливади


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.