Клима Сервиз Ямбол - Вижте още

Клима Сервиз Ямбол

Клима Сервиз Ямбол ЕООД извършва: монтаж, профилактика, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатична техника, ремонт на електронни платки, продажба на резервни части и консумативи за климатична, хладилна и битова техника
Клима Сервиз Ямбол - монтаж, профилактика, сервиз, и обслужване на климатична техника.

За нас:

Фирма „КЛИМА СЕРВИЗ ЯМБОЛ” ЕООД е създадена през 2011 година с дейност на фирмата продажба, ремонт, гаранционно и извън гаранционно обслужване на климатична, хладилна и битова техника. Продажба на резервни части и консумативи за климатична, хладилна и битова техника. Извършва ремонт на електронни платки и електорника за климатична и битова техника. За кратко време фирмата успя да се наложи на динамичния пазар за такъв вид техника. Ние предлагаме винаги качествено обслужване. Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичната и битова техника. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно решение, качествен монтаж, поддръжка (гаранционен и извън гаранционен сервиз), както и профилактика.

Защо ние?

В страната съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на климатична и битова техника.
С избора на фирма Клима Сервиз Ямбол Вие получавате сигурност, качество и професионално отношение. Фирмата разполага с екип от изградени специалисти, притежаващи дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки и проекти. Всички продукти, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Широкият ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим и най–претенциозния клиент.

Дейността на фирмата обхваща:

  • продажба
  • доставка
  • монтаж
  • дистрибуция
  • гаранционен и извън гаранционен сервиз
Клима Сервиз Ямбол затваря кръга от услуги: технически решения – извън гаранционен сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

Клима Сервиз Ямбол - монтаж, профилактика, сервиз, и обслужване на климатична техника.

Още

КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията. В цялостната си дейност фирмата се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.

Клима Сервиз Ямбол предлага голям избор от климатици и сплит системи от: многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF системи.

Марки климатици.

Клима Сервиз Ямбол
предлага широка гама от модели на битови и промишлени климатици: Panasonic, Daikin, Fujitsu,Mitsubishi Electric, Samsung, LG, Toshiba, General Fujitsu, Treo и други. Също така предлагаме и техника на марките Hitachi, Chigo,Haier и Midea. Освен това от фирмата можете да закупите,както климатична техника така и бойлери, вентилатори, конвектори и резервни части за всички видове климатична и битова техника. Нашите технически специалисти са винаги на разположение, за да Ви помогнат с избора и монтажа на всички видове техника, който предлагаме.

Специалистите от нашата компания извършват ремонт и обслужване, в собствения ни сервизен център. На всички видове климатична техника, която предлагаме.
Фирмата притежава сертификат за правоспособност Първа Категория за извършване на: Проверка за херметичност на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи 3 кг. или повече флуорни парникови газове, съдържащи 6 кг. или повече флуорни парникови газове. С херметични системи, които са етикирани като такива: Извличане, монтаж, поддръжка или сервизно обслужване.

Мисията на Клима Сервиз Ямбол ЕООД е да осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с доказан произход. Всичко, което проектираме,монтираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологични норми. Удовлетворението на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас.

Клима Сервиз Ямбол - монтаж, профилактика, сервиз, и обслужване на климатична техника.

www.klimaserviz.com

Клима Сервиз Ямбол - отрасли:


Битова Техника, Климатици,

Мнения за Клима Сервиз Ямбол


Относно: профилактика на климатик

Публикувано от: , на: 2022-08-29 13:45:18
Здравейте, имам в офиса един пре стар климатик KELON. Възможно ли е да му се направи профилактика. До преди 2 месеца работеше, горе долу. Обаче сега само върти въздуха. Офиса е на "Търговска" 20

Напиши мнение за Клима Сервиз Ямбол


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.