ЕКОИНВЕСТ ООД - Вижте още

ЕКОИНВЕСТ ООД

ЕКОИНВЕСТ ООД изкупува и преработва, PP, HDPE. ЕКОИНВЕСТ ООД предлага вторичен гранулат: LDPE, HDPE, PP. ЕКОИНВЕСТ ООД изкупува и балира: Велпапе, Вестник, PET, Найлон. ЕКОИНВЕСТ ООД има развита транспортна дейност в страната.
ЕКОИНВЕСТ ООДЕКОИНВЕСТ ООДЕКОИНВЕСТ ООД
Екоинвест ЕООД
Вече 10 години Екоинвест ЕООД е надежден партньор по управлението на отпадъците от опаковки на фирмите и общините в България.Фирмата ни стартира дейността си през 2003 година, основно в областта на оползотворяване на отпадъци от хартиени опаковки, велпапе, картон, офсет и др.

За нас:

Екоинвест, като производител на високо качествени пластмасови рециклати и регранулати, е една от водещите компания в България по отношение на оползотворяване и повторната употреба на отпадъците от пластмаси.

Производствената база е разположена в град Пазарджик и заема 20 000 кв.м. площ. Производствените мощности представляват най-съвременно оборудване в областта на полимерното рециклиране в лицето на известни европейски марки като MAS, Erema, Herbold, Vecoplan, Sesоtech. Високо качество на предлаганите продукти е основен приоритет за екипа на Екоинвест.

Входните суровини се доставят от цяла Европа. Получените за рециклиране отпадъци се сортират и подготвят за преработка изключително прецизно. Всички процеси на смесване, разтопяване, екструдиране и пeлетизиране са компютъризирани и се контролират електронно. За всяка произведена партида се отчитат показателите плътност и индекс на стопилка.

ЕКОИНВЕСТ ООД
Дейности:

Събиране

Екоинвест е основен партньор на организациите по оползотворяване, като обслужва разделното събиране на общините и фирмите.
Рециклиране

Екоинвест произвежда рециклирани дървени палети, пластмасови гранули и ПЕТ флейк за повторна употреба.

Производство

Екоинвест превръща в нов ресурс отпадъчни пластмаса, ПЕТ и дърво.


Целеустременост

Системно подобряване на технологичния процес на рециклиране и производство.



Продукти от рециклирани пластмаса и полиетилен, рециклиран рет, рециклирани дървени опаковки и други

Преработката на пластмасата и полиетилена включва агломериране, екструдиране и студено гранулиране на сортираните, изпрани и размлени отпадъци. В зависимост от нуждите на клиента се контролира цвят, еластичност и здравина на готовия за повторна употреба продукт.
Гранулатите, произвеждани от Екоинвест ЕООД, се характеризират с отлична термостабилност, добра и хомогенна стопилка и придават много добър външен вид на крайните продукти.

Преработката на ПЕТ опаковки включва сортиране, отстраняване на металните частици, смилане и изпиране.
<

ЕКОИНВЕСТ ООД
www.ecoinvest.bg

ЕКОИНВЕСТ ООД - отрасли:


Гума, Пластмаси, Пластмаси,

Мнения за ЕКОИНВЕСТ ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЕКОИНВЕСТ ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.