Апронекс ООД е създадено през 1989г в град Габрово. Фирмата е водещ производител в областта на силовата електроника, автоматизацията и инженеринга.

Цялостно проучване и проектиране на териториално-устройствени планове, изработване на архитектурни проекти, комплексно проектиране на сгради, изработване на количествени и стойностни сметки за осигуряване на банково кредитиране и кандидатстване по

Лидер в изработката на висококачествени макети на сгради, съоръжения, голф-игрища, ландшафт и др. Свързаното с това проектиране и изработване на експозиционни маси, плексигласови похлупаци и кутии за транспортиране. Поддръжка и ремонт на макетите.

Ние сме разпознати като водещ доставчик на кранове и услуги за крановата индустрия в България и региона. Предлагаме на нашите клиенти пълен пакет обурудване и поддръжка за цялата подемна индустрия. Предлагаме висококачествени продукти и услуги в съответствие с международните стандарти.

Проучване и проектиране

Проучване и проектиране

Човек, който спира рекламата, за да спести пари, е като човек, който спира часовника, за да спести време! Хенри Форд

Проектиране на промишлени обекти в град Габрово


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?