Археологически комплекс Калето  itemprop=

Археологически комплекс Калето

Археологически комплекс „Калето” - този 70 вековен кръстопът на цивилизациите, разказва за човешката история от медно-каменната, римската и тракийската епоха до Средновековието.
Мездра,

Изпрати запитване до Археологически комплекс Калето


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Археологически комплекс Калето само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Археологически комплекс Калето.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Археологически комплекс Калето ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Археологически комплекс Калето - Отрасли:

Галерии, Музеи,

Населено място:

Мездра

Отрасли в град Мездра:

Галерии, Музеи в град Мездра,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?