Изпрати запитване до ЕКО КОМЕРС 75 | Изкупуване и Рециклиране на Катализатори

ЕКО КОМЕРС 75 - Вижте още

ЕКО КОМЕРС 75

ЕКО КОМЕРС 75 ООД е фирма от град София, чиято основна дейност е свързана с изкупуването на катализатори и тяхното рециклиране. Процесът на рециклиране на катализаторите изисква познания и опит, както и необходимо оборудване, с което нашата фирма разполага в пункта си в София.
София, ул. Георги Сава Раковски 28

Изпрати запитване до ЕКО КОМЕРС 75


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма ЕКО КОМЕРС 75 само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от ЕКО КОМЕРС 75.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до ЕКО КОМЕРС 75 ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

ЕКО КОМЕРС 75 - Отрасли:

Енергетика, Вторични Суровини,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Енергетика в град София, Вторични Суровини в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?