ЕТ Хайредин Мухтаров - Вижте още

ЕТ Хайредин Мухтаров

ET ХАЙРЕДИН МУХТАРОВ развива своята дейност на територията на с. Борима, област Ловеч. Фирмата е специализирана в областта на дървопроизводството и дърводобива. Произвежда и продава дървен материал и дърва за битови нужди.
Борима, ул. Васил Левски 51

Изпрати запитване до ЕТ Хайредин Мухтаров


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма ЕТ Хайредин Мухтаров само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от ЕТ Хайредин Мухтаров.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до ЕТ Хайредин Мухтаров ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

ЕТ Хайредин Мухтаров - Отрасли:

Дърводобив,

Населено място:

Борима

Отрасли в населено място Борима:

Дърводобив в населено място Борима,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?