Мулти Парк ООД  itemprop=

Мулти Парк ООД

Мулти Парк ООД присъства активно на пазара от 2007 г. с предмет на дейност в сферата на ниското строителство, вертикална планировка, проектиране, благоустройство, паркоустройство и цялостни решения за спорт, игри и забавления.
Бургас, ул. „Адам Мицкевич“ № 9 офис 1

Изпрати запитване до Мулти Парк ООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Мулти Парк ООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Мулти Парк ООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Мулти Парк ООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Мулти Парк ООД - Отрасли:

Детски Площадки,

Населено място:

Бургас

Отрасли в град Бургас:

Детски Площадки в град Бургас,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?