Шато Ветровити Хълмове - Вижте още

Шато Ветровити Хълмове

Шато “ Windy Hills” е разположено на 12 км. Западно от гр. Сливен на главен път София – Бургас в непосредствена близост до Сливенски минерални бани. Chateau Windy Hills, Разполага с масив от 420 декара лозови насаждения от висококачествен френски посадъчен материал от сортовете “Мерло”.
Сливен, кв. Индустриален 2, Сливенски минерални бани

Изпрати запитване до Шато Ветровити Хълмове


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Шато Ветровити Хълмове само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Шато Ветровити Хълмове.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Шато Ветровити Хълмове ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Шато Ветровити Хълмове - Отрасли:

Хотели, Вино,

Населено място:

Сливен

Отрасли в град Сливен:

Хотели в град Сливен, Вино в град Сливен,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?