Д-р Добринка Георгиева  itemprop=

Д-р Добринка Георгиева

Д-р Добринка Георгиева е общопрактикуващ лекар от град София. Тя има придобити специалности по Вътрешни болести, Обща медицина и дипломиран клиничен Хомеопат.
София, кв. "Лозенец", ул. "Димитър Хаджикоцев" № 20


,Изпрати запитване до Д-р Добринка Георгиева


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Д-р Добринка Георгиева само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Д-р Добринка Георгиева.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Д-р Добринка Георгиева ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?