Закуски Никита  itemprop=

Закуски Никита

Закуски Никита са създадени през месец декември 2013 г. и много бързо се налагат като едно от водещите заведения за бърза закуска в Царево. Много бързо наложихме услугата за поръчковите пици. Правим и безплатна доставка на клиенти, които нямат възможност да дойдат да си вземат поръчката.
Царево, ул. Хан Аспарух 70

Изпрати запитване до Закуски Никита


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Закуски Никита само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Закуски Никита.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Закуски Никита ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Закуски Никита - Отрасли:

Хляб, Тестени Изделия,

Населено място:

Царево

Отрасли в град Царево:

Хляб, Тестени Изделия в град Царево,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?