Фаст Клийн Био ЕООД - Вижте още

Фаст Клийн Био ЕООД

"Fast Clean BIO" Ltd е организация с дългогодишен опит в сферата на почистването, както в България, така и във Великобритания и Гърция. Нашият екип е силно мотивиран и добре обучен да се справя с ралични видове задачи във всякакви условия. Компанията предлага широка гама от услуги.
София, жк. ул Теофил Ганев 5А, вх.В, оф.1

Изпрати запитване до Фаст Клийн Био ЕООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Фаст Клийн Био ЕООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Фаст Клийн Био ЕООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Фаст Клийн Био ЕООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Фаст Клийн Био ЕООД - Отрасли:

Дезинфекция, Почистване,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Дезинфекция в град София, Почистване в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?